«Επιχείρησε το “μπαμ” με Άμραμπατ ο Ολυμπιακός»
i

©IMAGO

«Επιχείρησε το “μπαμ” με Άμραμπατ ο Ολυμπιακός»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:14 - 22.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:30 - 22.07.2024

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο Ολυμπιακός και η Γαλατά κινήθηκαν για τον Σοφιάν Άμραμπατ, αλλά η Φιορεντίνα αρνήθηκε.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έκανε κίνηση για τον Σοφιάν Άμραμπατ!

Αυτό τουλάχιστον αναφέρεται σε ιταλικά ΜΜΕ. Ότι οι Πειραιώτες πρόσφεραν 15 εκατ. ευρώ στην Φιορεντίνα (τον πήρε δανεικό πέρσι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) για τον 28χρονο διεθνή Μαροκινό μέσο και αδελφό του άσου της ΑΕΚ Νόρντιν Άμραμπατ, αλλά ο ιταλικός σύλλογος ήταν αρνητικός!

Στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Il Tirreno αναφέρεται:

«Αναμένεται μια πολύ έντονη εβδομάδα για όλη τη Φιορεντίνα: Η ομάδα μεταγραφών εντείνει τις επαφές και τα τηλεφωνήματα, αν είναι δυνατόν κάνει απευθείας συναντήσεις για να προσπαθήσει να κλείσει μια μεταγραφή ή ακόμα και δύο. Ίσως να πετάξουν αμέσως για την Αγγλία και να ξεκινήσουν να υλοποιούν τις επθυμίες του Παλαντίνο.

Παρεμπιπτόντως, αυτός που σίγουρα δεν μένει στην Αγγλία είναι ο Σοφιάν Άμραμπατ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επανέλαβε χθες ότι δεν θα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο μέτρα για να κρατήσει τον Μαροκινό διεθνή, ο οποίος ως εκ τούτου θα επιστρέψει στο Viola Park περιμένοντας έναν νέο προορισμό, δεδομένου ότι ο παίκτης έχει ήδη πει ότι δεν θέλει να παραμείνει στην Φλωρεντία αυτό το τελευταίο έτος συμβολαίου.

Από τα μέσα της εβδομάδας (η άφιξη αναμένεται την Τετάρτη ή την Πέμπτη) θα προπονείται μόνος του στο αθλητικό κέντρο εάν δεν βρεθεί αγοραστής (δύσκολο). Τις τελευταίες εβδομάδες είχε γίνει λόγος πρώτα για τη Γαλατασαράι και μετά για τον Ολυμπιακό, αλλά δεν έγινε τίποτα ούτε με τους Τούρκους ούτε με τους Έλληνες. Η Φιορεντίνα θέλει να κερδίσει χρήματα από τη μεταγραφή και ζητά όχι λιγότερα από 15 εκατ. Μέρος των χρημάτων θα χρησιμεύσει ως προκαταβολή μετρητών για αγορές ή ως ταμείο από το οποίο θα αντλήσει αργότερα για να αντισταθμίσει τα έξοδα».