Με Αποστολόπουλο και Γιαζίτζι η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Αστέρα AKTOR

Ο Γιουσούφ Γιαζίτζι στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Με Αποστολόπουλο και Γιαζίτζι η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Αστέρα AKTOR

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:13 - 26.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:30 - 26.10.2024

Ο Απόστολος Αποστολόπουλος και ο Γιουσούφ Γιαζίτζι συμπεριλήφθηκαν στα πλάνα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος γνωστοποίησε την αποστολή του για το Αστέρας Τρίπολης AKTOR - Ολυμπιακός.

Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Ολυμπιακός μετά το «διπλό» στο Μάλμε και επόμενός του στόχος είναι η νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης AKTOR. Οι δύο ομάδες κοντράρονται στο «Θ. Κολοκοτρώνης» - μία δύσκολη έδρα - στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Την αποστολή για την αναμέτρηση έκανε γνωστή ο Χοσέ Λουίς Μεντλίμπαρ και σε αυτή περιλαμβάνεται ο Απόστολος Αποστολόπουλος. Ο Έλληνας αμυντικός αναμένεται να αντικαταστήσει τον Φρανσίσκο Ορτέγκα, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί το κενό που παρουσιάστηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας. Την ίδια ώρα, στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού ενσωματώνεται και ο Γιουσούφ Γιαζίτζι, ο οποίος και είναι πιθανόν να φορέσει για πρώτη φορά τα «ερυθρόλευκα».

Απών από την αποστολή αυτή δεν είναι άλλος φυσικά από τον Φρανσίσκο Ορτέγκα, ο οποίος θα λείψει από τα γήπεδα για περίπου 3-4 εβδομάδες μετά τον τραυματισμό του. Εκτός τέθηκε και ο Χρήστος Μουζακίτης που ήταν βασικός στο Μάλμε, ενώ αντιθέτως στην αποστολή βρίσκεται κανονικά ο Μπάμπης Κωστούλας.

«Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (27/10, 17:00) τον ASTERAS Aktor στο «Θ. Κολοκοτρώνης», στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου (26/10), η οποία πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο προπονητής μας κ. Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την αποστολή.

Οι ποδοσφαιριστές που την απαρτίζουν είναι οι εξής:

Αποστολόπουλος, Κάρμο, Κοστίνια, Γκαρθία, Ελ Κααμπί, Γουίλιαν, Έσε, Μπιανκόν, Πασχαλάκης, Μπότης, Τσικίνιο, Ροντινέι, Ολιβέιρα, Στάμενιτς, Τζολάκης, Γιαζίτζι, Γιάρεμτσουκ, Ρέτσος, Κωστούλας, Μασούρας, Μαρτίνς», ανέφερε στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός