Ο Ελ Κααμπί είναι έτοιμος να σπάσει τα ρεκόρ!

Αγιούμπ Ελ Κααμπί

i

©Intime

Ο Ελ Κααμπί είναι έτοιμος να σπάσει τα ρεκόρ!

Διονύσης Βερβελές 14:55 - 05.10.2024 / Ανανεώθηκε: 14:56 - 05.10.2024

Βρήκε τον εαυτό του ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί και ήδη οι αριθμοί του είναι σε υψηλά επίπεδα…

Δεν ήταν λίγοι αυτοί οι οποίοι αμφισβητούσαν την απόφαση που πήρε ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι να δώσει ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν για να κρατήσουν τον πρώτο σκόρερ τους την προηγούμενη σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά και τον MVP του περσινού Conference League, να του δώσουν συμβόλαιο που ξεπερνά τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο!

Ένα αρκετά μεγάλο συμβόλαιο για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά o Ελ Κααμπί είχε δείξει πως άξιζε αυτήν την επιβράβευση με τα όσα έκανε την προηγούμενη σεζόν του στους «ερυθρόλευκους». 

Επίσης πέρα από την αξία του παίκτη κάποιοι αμφισβητούσαν και αν θα μπορεί να είναι το ίδιο παραγωγικός ο Ελ Κααμπί τη φετινή αγωνιστική περίοδο, χωρίς τους Φορτούνη, Ποντένσε πίσω του. Ο Ολυμπιακός άλλαξε κάποια πράγματα στην επιθετική του γραμμή, από τη στιγμή που δεν έμειναν οι δύο παραπάνω παίκτες. Παρόλα αυτά όμως ο Ελ Κααμπί δείχνει ότι δεν... καταλαβαίνει από τις αλλαγές προσώπων!

Ούτε επίσης χρειάστηκε κάποιο χρονικό διάστημα προσαρμογής με τους νέους του συμπαίκτες, αν και απέναντι στην Μπράγκα τα δύο γκολ που έβαλε ήταν σε συνδυασμούς με παίκτες που ήταν και πέρσι μαζί τους. Όπως και να έχει όμως εάν ο Μαροκινός συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό δείχνει έτοιμος να «σπάσει» ακόμη και τα δικά του περσινά ρεκόρ!

Θυμίζουμε την προηγούμενη χρονιά του στον Ολυμπιακό, που ήταν και η πρώτη του σεζόν, κατάφερε σε 50 ματς να σημειώσει 33 γκολ και να έχει 3 ασίστ! Αριθμοί οι οποίοι... ζαλίζουν για την επίδοση ενός επιθετικού. Και αν αναλογιστεί κανείς πως τα έξι γκολ από τα 33 τα σημείωσε σε ημιτελικούς και τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, καταλαβαίνει πόσο σημαντικός ποδοσφαιριστής είναι για τους «ερυθρόλευκους».

Μέχρι τώρα, πάντως, έχει αγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη συνολικά σε οκτώ αγώνες και έχει καταφέρει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα έξι φορές, ενώ έχει και μία ασίστ. Αναλυτικότερα, έχει σημειώσει δύο γκολ έχοντας δύο συμμετοχές στο Europa League, και τα δύο γκολ τα έβαλε με την Μπράγκα στο Καραϊσκάκη, ενώ στο πρωτάθλημα έχει παίξει έξι φορές και έχει σκοράρει κόντρα σε Ατρόμητο, Άρη από ένα γκολ και δύο φορές με τη Λαμία ματς στο οποίο είχε και τη μοναδική μέχρι τώρα ασίστ.

Αυτός είναι ο Μουζακίτης που έλαμψε και στο ευρωπαϊκό του ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό
EUROPA LEAGUE

14:21 - 04.10.2024

Αυτός είναι ο Μουζακίτης που έλαμψε και στο ευρωπαϊκό του ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό

Ο Κερκυραίος Χρήστος Μουζακίτης συνέβαλε τα μέγιστα στη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπράγκα με 3-0, πραγματοποιώντας... ηγετική εμφάνιση. Ποιος είναι ο «Ινιέστα» των Πειραιωτών που έδωσε σόου στο ευρωπαϊκό του ντεμπούτο.

Ανέβηκε μετά την ταλαιπωρία με τον τραυματισμό του στην προετοιμασία, δείχνει πάλι σε καλή κατάσταση ο Μαροκινός και όσο περνάει ο καιρός και η ομάδα «δένει» ξανά, είναι πιθανό να ξεπεράσει τους περσινούς του αριθμούς!