Ο Ελ Κααμπί επέστρεψε και ανεβάζει ρυθμό

Αγιούμπ Ελ Κααμπί

i

©Intime

Ο Ελ Κααμπί επέστρεψε και ανεβάζει ρυθμό

Διονύσης Βερβελές 16:19 - 13.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:19 - 13.08.2024

Η εικόνα στην Κύπρο και η συνέχεια για τον Μαροκινό φορ…

Επέστρεψε τα ξημερώματα της Κυριακής ο Ολυμπιακός από την Κύπρο, εκεί όπου έδωσε το τελευταίο του φιλικό για τη φετινή καλοκαιρινή προετοιμασία, απέναντι στον Άρη Λεμεσού. Σε ένα ματς στο οποίο νίκησε με 2-4, δείχνοντας για μία ακόμη φορά πως η επιθετική του γραμμή λειτουργεί μια χαρά, αλλά από την άλλη πίσω στην άμυνα έχει τα... θέματά του. 

Αναφορικά με την επίθεση υπήρξε και ένα ακόμη θετικό γεγονός. Η συμμετοχή του Αγιούμπ Ελ Κααμπί ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Ο Μαροκινός φορ μπήκε στο ματς στο 71' αντικαθιστώντας τον Γιάρεμτσουκ. Αυτή ήταν η πρώτη συμμετοχή του έμπειρου φορ μετά την επιστροφή του στην ομάδα και την ένταξή του στην προετοιμασία. 

Ο Ελ Κααμπί, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα είχε μπει στην προετοιμασία στην Ολλανδία, έκανε κάποιες προπονήσεις και στη συνέχεια εμφανίστηκε ένας τραυματισμός στο δάχτυλο του ποδιού του που τον άφησε όμως για ένα μεγάλο διάστημα εκτός. Το μοναδικό ματς στο οποίο μπήκε και έπαιξε ήταν αυτό στην Κύπρο, αφού στα προηγούμενα πονούσε και δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί. Από τα οχτώ φιλικά δηλαδή, είχε μια εικοσάλεπη συμμετοχή στο ένα!  

Σε αυτά τα περίπου είκοσι λεπτά που αγωνίστηκε με τον Άρη Λεμεσού, έδειξε ότι είναι καλύτερα. Αποθεώθηκε από τον κόσμο με το που μπήκε στο γήπεδο και αμέσως έδειξε τα στοιχεία για τα οποία ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του την προηγούμενη σεζόν.

Ναι μεν δε σημείωσε γκολ, που ήταν το κύριο χαρακτηριστικό της χρονιάς που έκανε πέρσι, αλλά αμέσως όταν μπήκε στο γήπεδο άρχισε να κάνει τα γνωστά του σπριντ. Πίεσε μπροστά τον αντίπαλο τερματοφύλακα και τους αμυντικούς, δυσκολεύοντας την κυκλοφορία της μπάλας, ενώ είχε και μία καλή στιγμή στις καθυστερήσεις όταν βγήκε τετ α τετ σε πλάγια θέση μετά από πάσα του Μασούρα, σε αντεπίθεση της ομάδας. Με κακό τελείωμα ωστόσο…  

Από τη στιγμή που και στα είκοσι λεπτά που έπαιξε, έτρεξε και δε δίστασε καμία στιγμή, πάει να πει ότι δεν ένιωσε κάποια ενόχληση και ένιωσε καλά ο ίδιος. Αυτό ήταν άλλωστε και το πιο σημαντικό της συμμετοχής αυτής, να φανεί εάν είναι καλά και έτοιμος για τη συνέχεια, ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων. Πλέον, απομένει να ανεβάσει ρυθμό, ώστε να επιστρέψει στις… εργοστασιακές του ρυθμίσεις, προσφέροντας και φέτος τα πολύτιμα γκολ του στον Ολυμπιακό.  

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!