Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στο Βόλο

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ

i

© Intime

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στο Βόλο

Άγγελος Φραγκισκάτος 15:20 - 03.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:33 - 14.08.2024

Γνωστές έγιναν οι επιλογές του Ντιέγκο Μαρτίνεθ όσον αφορά το αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με το Βόλο.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται το απόγευμα της Κυριακής (3/12, 16:30) από το Βόλο στο «Πανθεσσαλικό» για την 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League

Οι Θεσσαλοί προέρχονται από την εντός έδρας νίκη με 1-0 κόντρα στον Πανσερραϊκό, σε εξ αναβολής ματς για την 7η αγωνιστική και τρέχουν σερί δύο αγώνων χωρίς ήττα με τον Άνχελ Λόπεθ στον πάγκο τους. 

Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε κακό… mood. Η πολύ βαριά ήττα από την Φράιμπουργκ με 5-0 έφερε σύννεφα για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος δύσκολα θα καταφέρει να γυρίσει το χαρτί και να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας μετά και τη… Δευτέρα. 

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα του αγώνα των «ερυθρόλευκων» με την ομάδα του Άνχελ Λόπεθ, έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ντιέγκο Μαρτίνεθ όσον αφορά το αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Πασχαλάκης, με τους Ροντινέι, Μπιανκόν, Ρέτσο και Ορτέγκα να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Καμαρά και Ιμπόρα, ενώ στις πτέρυγες θα είναι ο Μασούρας (αριστερά) και ο Μπιέλ (δεξιά). Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ελ Κααμπί με τον Φορτούνη από πίσω του. 

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Μπιανκόν, Ορτέγκα, Καμαρά, Ιμπόρα, Μπιέλ, Μασούρας, Φορτούνης, Ελ Κααμπί.

Sportal Sunday Live με Βόλος - Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός - ΟΦΗ και όλο το ρεπορτάζ για Μαρτίνεθ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!