Έσε: Πάει Παρίσι με την Αργεντινή, χάνει την προετοιμασία του Ολυμπιακού!

Σαντιάγο Έσε

i

/©Intime

Έσε: Πάει Παρίσι με την Αργεντινή, χάνει την προετοιμασία του Ολυμπιακού!

Διονύσης Βερβελές 14:32 - 20.06.2024 / Ανανεώθηκε: 14:33 - 20.06.2024

Ο Αργεντίνος μέσος, όλα δείχνουν πως θα είναι μέσα στις επιλογές του Μασεράνο…

Καλοκαίρι με αθλητικές δραστηριότητες, βλέπουμε το Euro στα γήπεδα της Γερμανίας, αλλά στον Ολυμπιακό, έχουν το μυαλό τους και στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στο Παρίσι. Ο λόγος φυσικά, είναι η παρουσία του Σαντιάγκο Έσε στην Εθνική ομάδα της Αργεντινής.

Σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, ο Έσε θα είναι μέσα στις τελικές επιλογές του Μασεράνο γι’ αυτό το μεγάλο γεγονός. Κι αν επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο, ο Αργεντίνος μέσος, θα απουσιάσει δεδομένα από την προετοιμασία του Ολυμπιακού, με το βασικό στάδιό της, να πραγματοποιείται στην Ολλανδία.

Ο Έσε, η αλήθεια είναι πως πάει με… σπασμένα τα φρένα από πέρσι. Πήρε τώρα κάποιες ανάσες σε διακοπές με τη σύντροφό του και περιμένει τα νεότερα από την πατρίδα του και τις οριστικές αποφάσεις του Μασεράνο. Είναι πολύ πιθανό, όμως, το σενάριο να είναι στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μια τιμή μεγάλη βέβαια για τον ίδιο. Και η αλήθεια επίσης, είναι πως πρόκειται για ένα «περίεργο» καλοκαίρι για τον Έσε. Αν η Αργεντινή πάει μακριά, θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό πριν τον Δεκαπενταύγουστο, λίγες ημέρες δηλαδή πριν αρχίσει το πρωτάθλημα.

Βέβαια, δεν αποκλείεται σε αυτό το διάστημα να υπάρξει και ενδιαφέρον για τον Έσε, που έκανε μία εξαιρετική σεζόν με τον Ολυμπιακό, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Conference League. Ήταν αυτός βλέπετε που είχε την ασίστ στο γκολ του Ελ Κααμπί, γενικά μια δυνατή παρουσία και πολλούς κερδισμένους πόντους. Ο Έσε ανέβασε τη χρηματιστηριακή του αξία για τα καλά και δεν είναι λίγες οι ομάδες που τον έχουν στη λίστα τους. Το θέμα είναι, όταν και αν έρθει επίσημη πρόταση, τι θα πει ο Ολυμπιακός. Γιατί όπως έχει αποδείξει στο παρελθόν, δεν είναι διατεθειμένος να πουλήσει φθηνά. Κάθε άλλο…