Ο Φορτούνης κάτι περιμένει, αλλά...

O Κώστας Φορτούνης

i

© Intime

Ο Φορτούνης κάτι περιμένει, αλλά...

Τον πιέζουν και οι «ερυθρόλευκοι» να απαντήσει στην πρόταση που του έγινε…

Ένα από τα θέματα που συζητιέται αρκετά τα τελευταία 24ωρα είναι αυτό της ανανέωσης του Κώστα Φορτούνη με τον Ολυμπιακό. Μετά από τον Γιώργο Μασούρα αυτός είναι που έχει πάρει σειρά, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κλείσουν πριν την Ολλανδία το θέμα με τις ανανεώσεις και από εκεί και πέρα ό,τι προκύψει αναφορικά με τους παίκτες που ήταν δανεικοί την προηγούμενη σεζόν.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει τα πάντα μέχρι τώρα για να κρατήσει τον Φορτούνη στο ρόστερ του και για τα επόμενα χρόνια. Του έχει κάνει μία τελευταία ανανεωμένη πρόταση και υπήρξε η συζήτηση που αναμενόταν ανάμεσα στον παίκτη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» έδειξε στον αρχηγό της ομάδας πόσο τον θέλει και για τη συνέχεια.

Ο Φορτούνης δεν απάντησε, όμως τα όσα κυκλοφορούν λένε πως οι σκέψεις του πηγαίνουν προς το «ναι». Από την άλλη, όμως, φαίνεται πως κάτι περιμένει από το εξωτερικό. Αυτό το «κάτι» το περιμένει από τις αρχές του καλοκαιριού και μέχρι τώρα δεν έχει φτάσει ακόμη στα χέρια του. Εκτός και αν… 

Φυσικά δεν είναι δύσκολο να του γίνει μία πρόταση με ένα νούμερο τεράστιο στο οποίο και ο Ολυμπιακός δε θα μπει στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων, αλλά από την άλλη και η ομάδα του Πειραιά τον πιέζει για να δώσει σύντομα την απάντησή του. Διότι από τα ανοιχτά αυτά θέματα που υπάρχουν εξαρτάται και ο υπόλοιπος σχεδιασμός του ρόστερ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Γι’ αυτό και οι Πειραιώτες θέλουν να τελειώνουν και να προχωρήσουν στις μεταγραφές.

Όπως βέβαια βιάζονται για να μπορέσουν να κάνουν ξανά δικό τους τον αρχηγό του Ολυμπιακού και όσο αυτό το «κάτι» δε φτάνει για τον Φορτούνη είναι πολύ πιθανό σύντομα να κλείσει το ζήτημα και να συνεχίσει στην ομάδα με την οποία έχει «δεθεί» όλα αυτά τα χρόνια και έχει κατακτήσει τόσους τίτλους, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Conference League.