Ο… φόβος για Στάμενιτς και Ελ Κααμπί

Αγιούμπ Ελ Κααμπί

i

/©Intime

Ο… φόβος για Στάμενιτς και Ελ Κααμπί

Διονύσης Βερβελές 10:36 - 25.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:00 - 25.06.2024

Το σενάριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι και η αναμονή…

Ο Ολυμπιακός δεδομένα περιμένει την απόφαση του Ελ Κααμπί, για να δει πως θα κινηθεί στο θέμα της επίθεσης. Μια πρώτη αναζήτηση έχει γίνει, δεδομένα, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» είναι… στην αναμονή για τον Μαροκινό. Κι εδώ μάλιστα, συντρέχει κι ένας ακόμη λόγος. 

Ακόμη και αν όλα πάνε καλά και ο Ελ Κααμπί συνεχίσει στον Ολυμπιακό, υπάρχει ο φόβος να χάσει όλη την προετοιμασία. Αυτό, γιατί σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στο Μαρόκο, είναι υποψήφιος να ακολουθήσει την εθνική του ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν σε λίγο καιρό στο Παρίσι. 

Κάτι ανάλογο, αλλά με περισσότερες μάλιστα πιθανότητες, συμβαίνει με τον Μάρκο Στάμενιτς. Ο 22χρονος Νεοζηλανδός μέσος, είναι διεθνής και μέσα στην υποψήφια λίστα για να είναι και αυτός στο Παρίσι, για να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Εκεί που θυμίζουμε πως είναι πολύ πιθανό, να βρεθεί και ο Σαντιάγκο Έσε με την εθνική της Αργεντινής! 

Ένας… τριπλός φόβος για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, αφού αν συμβεί αυτό, όλοι θα απουσιάσουν από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί στην Ολλανδία, από τις 15 ως τις 27 Ιουλίου. Βέβαια, όλα θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις που θα υπάρξουν τις επόμενες ημέρες. Βλέπετε στον Ελ Κααμπί δεν είναι βέβαιο ότι θα είναι εδώ στην επόμενη ημέρα του Ολυμπιακού, ενώ μόνο ο Έσε φαίνεται σίγουρος σύμφωνα και με τους Αργεντίνους για το Παρίσι. 

Αν μάλιστα κληθεί και ο Ελ Κααμπί, τότε είναι πιθανό να δούμε μία «ερυθρόλευκη» κόντρα με το «καλημέρα», καθώς στις 24 Ιουλίου η Αργεντινή αντιμετωπίζει το Μαρόκο στο Σεντ Ετιέν! Ημέρα με την ημέρα έτσι, ο Μεντιλίμπαρ περιμένει να πληροφορηθεί τα νεότερα, ώστε να δει σε ποιους θα στηρίζεται στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας στην Ολλανδία.