«Ο Γιαννούλης έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό»
i

©intime

«Ο Γιαννούλης έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό»

Δημήτρης Χούπης 21:24 - 09.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:24 - 09.07.2024

Όπως αναφέρει ο Γερμανός δημοσιογράφος, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση στον Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος δέχεται... πιέσεις από την Άουγκσμπουργκ.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης παραμένει ένα από τα... καυτά ονόματα Ελλήνων παικτών που βρίσκονται ελεύθεροι. Ο διεθνής αριστερός μπακ έχει μείνει ελεύθερος από τη Νόριτς και πλέον μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει.

Ένας σύλλογος που θέλει να αποκτήσει τον 28χρονο είναι η Άουγκσμπουργκ, η οποία σύμφωνα με τον Γερμανό δημοσιογράφο Φλόριαν Πλέτενμπεργκ... πιέζει τον Έλληνα μπακ για να τον κάνει δικό του. Ο ίδιος μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι πρόθυμος να πάρει μεταγραφή στη Γερμανία.

Παράλληλα όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα ο Γιαννούλης έχει στα χέρια του προτάσεις και από ελληνικές ομάδες. Ο λόγος γίνεται για τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό. Υπενθυμίζεται πως τόσο η Ένωση όσο και οι Πράσινοι είχαν επικοινωνήσει με τον Έλληνα μπακ, αλλά στη συνέχεια απέσυραν το ενδιαφέρον τους.

Ο 28χρονος αμυντικός αγωνίστηκε με τα «καναρίνια» για 3,5 χρόνια, με την οποία κέρδισε την άνοδο στην Premier League μια φορά και σύντομα, σύμφωνα με τον Πλέτενμπεργκ, αναμένεται να πάρει την τελική απόφαση για το μέλλον του.

Ο Γιαννούλης με τη Νόριτς επίσης φόρεσε τη φανέλα της 103 φορές, με απολογισμό επτά ασίστ. Την ίδια ώρα έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στον Ατρόμητο και τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο έχει κατακτήσει μία Stoiximan Superleague και δύο Κύπελλα Ελλάδας Betsson.