Ο Γιαζίτζι και το πιθανό ντεμπούτο του

Γιουσούφ Γιαζίτζι

i

©OlympiacosFc

Ο Γιαζίτζι και το πιθανό ντεμπούτο του

Διονύσης Βερβελές 09:55 - 27.10.2024 / Ανανεώθηκε: 09:55 - 27.10.2024

Όλα δείχνουν πως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα δώσει χρόνο συμμετοχής στον Γιουσούφ Γιαζίτσι στην αναμέτρηση της Τρίπολης κόντρα στον Asteras Aktor.

Το μεγαλύτερο κομμάτι της εντεκάδας που θα παρατάξει στην Τρίπολη, έχει ξεκαθαρίσει στο μυαλό του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ωστόσο είναι κάποιες θέσεις για τις οποίες δεν άνοιξε τα χαρτιά του στην προπόνηση που έγινε στο Ρέντη το Σάββατο.

Αυτό γιατί δεν είναι σίγουρος 100% για την κατάσταση κάποιων ποδοσφαιριστών του μετά από το ματς με τη Μάλμε στη Σουηδία. Θέλει «φρέσκα» πόδια για την αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη, γιατί γνωρίζει καλά πως δεν είναι εύκολο ματς. Πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος ο Ολυμπιακός, όπως στο ματς της Ευρώπης, προκειμένου να φύγει και από την Τρίπολη με τους τρεις βαθμούς και να μην έχει νέα «γκέλα» στο πρωτάθλημα.

Με Αποστολόπουλο και Γιαζίτζι η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Αστέρα AKTOR
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:13 - 26.10.2024

Με Αποστολόπουλο και Γιαζίτζι η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Αστέρα AKTOR

Ο Απόστολος Αποστολόπουλος και ο Γιουσούφ Γιαζίτζι συμπεριλήφθηκαν στα πλάνα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος γνωστοποίησε την αποστολή του για το Αστέρας Τρίπολης AKTOR - Ολυμπιακός.

Γι’ αυτό και αναζητά παίκτες με «φρέσκα» πόδια ο Μεντιλίμπαρ, έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο που θα διεκδικήσει το «διπλό» και να συνεχίσει με την καλή ψυχολογία.

Έτσι έβαλε και τον Γιουσούφ Γιαζίτζι στην αποστολή. Είδε τον Τούρκο να δουλεύει όλο αυτό το διάστημα στο Ρέντη, έχει ανεβάσει αρκετά το ρυθμό του στις προπονήσεις και ο Βάσκος τεχνικός πείστηκε για την αγωνιστική του ετοιμότητα. Για αυτό και όλα δείχνουν ότι θα πάρει το πρώτο του επίσημο ματς με την ερυθρόλευκη φανέλα ο Τούρκος μεσοεπιθετικός.

Αυτό που όμως δεν έχει ξεκαθαρίσει είναι εάν θα του δώσει και φανέλα βασικού ή θα τον χρησιμοποιήσει ως αλλαγή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είναι ένα ερώτημα που θα απαντηθεί λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης στην Τρίπολη. Το σίγουρο είναι πως ο Μεντιλίμπαρ αποφάσισε να εμπιστευτεί τον Γιαζίτζι, ιδιαίτερα από τη στιγμή που άλλες μεταγραφές δεν έχουν καταφέρει, μέχρι τώρα τουλάχιστον, να δώσουν πράγματα στην ομάδα του Πειραιά.

Οπότε θέλει να δει και τον Τούρκο, ελπίζοντας να πάρει περισσότερα πράγματα απ' αυτόν μέσα στο γήπεδο και να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα, ιδιαίτερα στα ματς του πρωταθλήματος που ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει θέμα με την κυκλοφορία της μπάλας.