Ο Γιαζίτζι περιμένει το «ΟΚ» του Μεντιλίμπαρ

Γιουσούφ Γιαζίτζι

i

©OlympiacosFc

Ο Γιαζίτζι περιμένει το «ΟΚ» του Μεντιλίμπαρ

Διονύσης Βερβελές 15:12 - 18.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:14 - 18.10.2024

Ο Βάσκος τεχνικός θα αποφασίσει για τον Τούρκο ποδοσφαιριστή…

Στις 28 Σεπτεμβρίου ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Γιουσούφ Γιαζίτζι, ο οποίος αποτέλεσε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα για το περασμένο καλοκαίρι. Ο Τούρκος ποδοσφαιριστής έχει πλέον πάνω από δύο εβδομάδες στο Ρέντη. Προπονείται μαζί με τους «ερυθρόλευκους», ενώ είχε την ευκαιρία να δουλέψει στο Ρέντη και κάτι παραπάνω από μία εβδομάδα χωρίς επίσημη αναμέτρηση, εξαιτίας της διακοπής για τις Εθνικές ομάδες. Παράλληλα, έλαβε μέρος και στο φιλικό ματς με τον Ατρόμητο στο Ρέντη, πραγματοποιώντας σε αυτόν τον αγώνα και το ανεπίσημο ντεμπούτο του στον Ολυμπιακό, ενώ κρίθηκε το τεστ αυτό από δικό του γκολ με το 1-0 υπέρ των Πειραιωτών.

Σίγουρα από την ημέρα που ήρθε στην Ελλάδα μέχρι τώρα, βρίσκεται πλέον σε καλύτερη κατάσταση. Έχει δουλέψει στο Ρέντη και μάλιστα με αρκετό ζήλο για να μπορέσει να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Είναι κάτι το οποίο θέλει αρκετά και ο ίδιος, διότι έχει μείνει αρκετό καιρό εκτός δράσης. Από τη στιγμή που είχε μείνει ελεύθερος από τη Λιλ σχεδόν από τις αρχές του καλοκαιριού.

Το ερώτημα είναι εάν θα αποφασίσει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για το προσεχές ματς πρωταθλήματος, την Κυριακή με το Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη. Το πλάνο του Βάσκου τεχνικού είναι να τον βάλει στην αποστολή του και από εκεί και πέρα να του δώσει κάποιο χρόνο συμμετοχής. Αυτό, ώστε σιγά-σιγά να αρχίσει να τον βάζει σε αγωνιστικό κλίμα και να μπορέσει να ενσωματωθεί πλέον πλήρως στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «ερυθρόλευκων».

Για την ώρα όλα δείχνουν ότι ο Γιαζίτζι θα μπει στην αποστολή των Πειραιωτών. Ωστόσο, την τελική του απόφαση ο Βάσκος τεχνικός θα την πάρει ίσως και σήμερα, βλέποντας στην προπόνηση την αγωνιστική ετοιμότητα του Τούρκου μεσοεπιθετικού και από εκεί και πέρα θα πράξει αναλόγως για την αναμέτρηση της Κυριακής εντός έδρας. Μην ξεχνάμε πως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη, καθώς δεν έχει δηλωθεί στη λίστα…