Ο γιος του Βαγγέλη Μαρινάκη έκανε τατουάζ την κούπα του Conference League που πήρε ο Ολυμπιακός (vid)

Ο γιος του Βαγγέλη Μαρινάκη έκανε τατουάζ την κούπα του Conference League που πήρε ο Ολυμπιακός (vid)

Sportal newsroom 22:19 - 30.05.2024 / Ανανεώθηκε: 22:26 - 30.05.2024

To τρόπαιο του Conference League που κατέκτησε ο Ολυμπιακός, έκανε τατουάζ ο γιος του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία. Το βράδυ της Τρίτης (09/05) δεν θα το ξεχάσουν ποτέ ούτε ο Μεντιλίμπαρ και οι παίκτες του, ούτε οι οπαδοί της ομάδας. Η μάλλον κυρίως οι οπαδοί των Πειραιωτών. Και αυτό γιατί οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν τη νίκη με 1-0 επί της Φιορεντίνα στην παράταση και κατέκτησαν το Conference League.

Το γκολ του Ελ Κααμπί στο 116' χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό, το τρόπαιο στην ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και παράλληλα γέμισε χαρά τις κερκίδες της «OPAP Arena». Το παρόν στη Νέα Φιλαδέλφεια φυσικά έδωσε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος παρακολούθησε τον ερυθρόλευκο θρίαμβο μαζί με τον γιο του, Μιλτιάδη Μαρινάκη.

Μάλιστα, ο Μιλτιάδης Μαρινάκης λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του Conference League «χτύπησε» τατουάζ το τρόπαιο που σήκωσε ο Ολυμπιακός μαζί με την ημερομηνία (29/05/2024). Συγκεκριμένα το τατουάζ έγραφε: «Olympiacos, champions 2024».

Ο tattoo artist raiden division ανέβασε το βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media με λεζάντα: «ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΎ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΉ! ΤΟ ΠΡΏΤΟ ΤΑΤΟΥΆΖ ΓΙΑ Το CONFERENCE LEAGUE».