Περιμένει περισσότερα από Φορτούνη

Κώστας Φορτούνης

i

Κώστας Φορτούνης/©Intime

Περιμένει περισσότερα από Φορτούνη

Διονύσης Βερβελές 09:22 - 15.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:36 - 14.08.2024

Ο Καρβαλιάλ ξέρει ποιος είναι και προσπαθεί να τον «φτιάξει» για τη συνέχεια…

Στα τελευταία ματς ο Κάρλος Καρβαλιάλ έχει δει πως ο Κώστας Φορτούνης δεν είναι στην καλύτερή του κατάσταση. Έχει τραβήξει μεγάλο «κουπί» μέχρι τώρα στη σεζόν και στο μεγαλύτερό της διάστημα ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού. Τώρα όμως δεν αισθάνεται την ίδια αυτοπεποίθηση μέσα στον αγωνιστικό χώρο και αυτό είναι κάτι που το έχει δει και ο Πορτογάλος προπονητής. Για αυτό και προσπαθεί να «τσιτώσει» τον αρχηγό των «ερυθρόλευκων», ζητώντας του συνέχεια περισσότερα πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. 

Θέλει ο Καρβαλιάλ να δει τον Φορτούνη πιο ενεργό μέσα στο παιχνίδι και με περισσότερο τσαμπουκά. Δε σταματά να του μιλά του Έλληνα μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού, έτσι ώστε να τον κάνει να βγάλει και πάλι στο γήπεδο τον ίδιο καλό εαυτό που είχε μέχρι πριν λίγο καιρό. Περιμένει να εισπράξει και από αυτόν πράγματα και είναι λογικό.

Ο τρόπος βλέπετε που συστήθηκε στον κόουτς των Πειραιωτών, ήταν ιδανικός. Τρεις ασίστ είχε καταγράψει στο 5-2 επί της Μπάτσκα Τόπολα ο Έλληνας άσος, αλλά η συνέχεια, δεν ήταν η καλύτερη. Σε ρηχά νερά είχε κινηθεί στη νίκη με 1-0 στις Σέρρες. Δεν είχε αγωνιστεί στο Περιστέρι, καθώς εκεί δηλώθηκε να εκτίσει την τιμωρία του, ενώ με το… αριστερό μπήκε το 2024. Στην ήττα με 1-0 από τη Λαμία, αστόχησε σε χτύπημα πέναλτι στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και δεν μπόρεσε να συνεισφέρει. 

Με την ΑΕΚ η ομάδα πάλι ηττήθηκε, ωστόσο είχε την πρώτη του ασίστ με τον Καρβαλιάλ στο πρωτάθλημα, στο γκολ του Μασούρα. Έμεινε στον πάγκο στη Λεωφόρο στο ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, ενώ χθες στην Καισαριανή έμεινε για 88 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς τις μεγάλες στιγμές, σε ένα ματς ειδικών συνθηκών όπως εξελίχθηκε. Τώρα, μένει να δούμε αν θα παραμείνει στην εντεκάδα στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό…

🔴Baladeros LIVE: To 3o ημίχρονο του ΑΕΚ - Παναθηναϊκός, στα... κάγκελα ο Ολυμπιακός

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!