Η ξεχωριστή περίπτωση του Μπιέλ
i

©intime

Η ξεχωριστή περίπτωση του Μπιέλ

Διονύσης Βερβελές 08:27 - 18.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:12 - 14.08.2024

Οι νέες ευκαιρίες και η μεταγραφική περίοδος που έρχεται…

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού είχε πλέον φτάσει σε σημείο να βρίσκεται εκτός πλάνων, ήταν ο Πεπ Μπιέλ, αλλά με τον Κάρλος Καρβαλιάλ τα πράγματα είναι αλλιώς.

Όπως είναι λογικό όταν σε μία ομάδα υπάρχει καινούργιος προπονητής όλοι οι ποδοσφαιριστές παίρνουν τα πάνω τους και ιδιαίτερα αυτοί οι οποίοι δεν έπαιζαν και τόσο πριν, διότι πάντα οι νέες καταστάσεις φέρνουν και νέες ευκαιρίες.

Έτσι και στον Ολυμπιακό με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό. Βλέπει ότι ο Καρβαλιάλ θέλει να του δώσει την ευκαιρία να μπει στο γήπεδο και να παίξει, έτσι ώστε να δείξει πράγματα και να μπορέσει να βρει και πάλι μία θέση στην ενδεκάδα.

Ο Πορτογάλος του έστειλε το μήνυμα στο ματς με την Μπάτσκα Τόπολα όταν και τον έβαλε στο γήπεδο, καθώς ήταν και η πρώτη αλλαγή που έκανε (μπήκε στο ματς μαζί με τον Ελ Αραμπί).

Αυτό δείχνει πως ο Καρβαλιάλ θέλει να δει τον Μπιέλ διότι πιστεύει στην αξία του. Από την πλευρά του ο Μπιέλ ήταν κινητικός και δραστήριος, έχασε και δύο καλές ευκαιρίες για να γίνει σκόρερ στον αγώνα. Όμως, και πάλι θα πρέπει να δείξει περισσότερα στο γήπεδο, έτσι ώστε να μπορέσει να κερδίσει αυτά που πραγματικά αξίζει.

Αυτό το… αλλά

Από την άλλη βέβαια δε θα πρέπει να ξεχνάμε πως έρχεται η περίοδος των μεταγραφών του Ιανουαρίου. Η εποχή που όχι μόνο μπορεί να πάρει παίκτες ο Ολυμπιακός, αλλά δεν αποκλείεται και να δώσει.

Ήδη έχουν γραφτεί διάφορα σενάρια πως η Κράσνονταρ θέλει τον Μπιέλ. Ο Ολυμπιακός έχει μία κοινή τακτική για όλους τους ποδοσφαιριστές του η οποία λέει πως με το απαραίτητο ποσό θα κάτσει στο τραπέζι να μιλήσει.

Το ίδιο ισχύει και για τον Μπιέλ. Οπότε δεν αποκλείεται ο Καρβαλιάλ να θέλει να του δώσει ευκαιρίες του Ισπανού, αλλά παράλληλα να παρουσιαστεί και κάποια προσφορά στους «ερυθρόλευκους», απ' αυτές που δε θα μπορούν να την αρνηθούν... Ματς με ματς, θα φανεί και τι θα γίνει με τον Ισπανό άσο…