Ανακοινώθηκε από την Εστορίλ ο Καρβάλιο

Ζοάο Καρβάλιο

i

©Intime

Ανακοινώθηκε από την Εστορίλ ο Καρβάλιο

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:48 - 17.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:33 - 17.08.2024

Ποδοσφαιριστής της Εστορίλ είναι με κάθε επισημότητα ο Ζοάο Καρβάλιο, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο ως ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Στην Πορτογαλία επέστρεψε ο Ζοάο Καρβάλιο! Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος αποχώρησε ως ελεύθερος από τον Ολυμπιακό μετά την ολοκλήρωση της περασμένης σεζόν, γύρισε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Εστορίλ.

Ο Καρβάλιο υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον πορτογαλικό σύλλογο, για τον οποίο είχε αγωνιστεί και κατά τη διάρκεια της σεζόν 2022-23, ως δανεικός από τους Πειραιώτες. Ο Ζοάο Καρβάλιο εντάχθηκε στους «ερυθρόλευκους» τον Ιανουάριο του 2022 και πραγματοποίησε με τη φανέλα του Ολυμπιακού 46 εμφανίσεις έχοντας ως απολογισμό 3 γκολ και 5 ασίστ κι έχοντας πανηγυρίσει ενός πρωταθλήματος και φυσικά του Conference League.

Θυμίζουμε ότι στην Εστορίλ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν και ο Τζόρνταν Χόλσγκροουβ, ο οποίος επίσης έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!