Ολυμπιακός: Ο Κέιντι Μπάρε είχε περάσει την πόρτα του Ρέντη

Ολυμπιακός: Ο Κέιντι Μπάρε είχε περάσει την πόρτα του Ρέντη

Διονύσης Βερβελές 15:03 - 29.06.2024 / Ανανεώθηκε: 15:04 - 29.06.2024

Η περίπτωση του Αλβανού ποδοσφαιριστή της Εσπανιόλ και η σχέση του με τον Πειραιά και τον Παναθηναϊκό!

Το όνομα του Κέιντι Μπάρε γράφτηκε από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από Ισπανό δημοσιογράφο, αναφέροντας πως ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Ενός παίκτη τον οποίο στην Ελλάδα γνωρίζουν καλά, όχι μόνο οι «ερυθρόλευκοι» αλλά γενικότερα οι ομάδες εδώ στη χώρα μας.

Θα πάμε λίγα χρόνια πίσω, τότε που ο Κέιντι Μπάρε είχε έρθει στην Ελλάδα και σε μικρή ηλικία είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, το 2011 σε ηλικία 14 ετών ο Αλβανός μέσος, της Εσπανιόλ πλέον, είχε πάει αρχικά στην ακαδημία του Παναθηναϊκού.

Εκεί οι «πράσινοι» ξεχώρισαν το ταλέντο του νεαρού τότε ποδοσφαιριστή και ήθελαν να τον κάνουν δικό τους. Έκατσε για ένα διάστημα στον Παναθηναϊκό ο Μπάρε, αλλά το γεγονός ότι δεν κατάφεραν από την ομάδα να του βγάλουν χαρτιά για την παραμονή του στη χώρα μας ήταν πρόβλημα. Στο «παιχνίδι» μπήκε και ο Ολυμπιακός λίγο καιρό αργότερα.

Φεύγοντας από την ακαδημία του Παναθηναϊκού, οι «ερυθρόλευκοι» πλησίασαν τον ποδοσφαιριστή ο οποίος και ενσωματώθηκε στα τμήματα της ακαδημίας του Ολυμπιακού, κάνοντας προπονήσεις με την ομάδα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Προσπάθησαν και οι Πειραιώτες να βγάλουν άκρη με τη γραφειοκρατία και να κρατήσουν τον παίκτη, χωρίς όμως να καταφέρνουν να φτάνουν στη λύση.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Κέιντι Μπάρε να μην μείνει ούτε στον Ολυμπιακό και να γυρίσει στην Αλβανία. Και από εκεί μέσα σε λίγο καιρό πήγε στην ακαδημία της Ατλέτικο Μαδρίτης! Από εκεί κατάφερε να φτάσει μέχρι να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα της Ατλέτικο και να θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Αλβανίας. Στη συνέχεια πήγε στη Μάλαγα και από εκεί πλέον στην Εσπανιόλ.

Μία ιστορία η οποία είναι γνωστή από τα... παλιά, αλλά τώρα με το ενδιαφέρον που βγήκε από πλευράς Ολυμπιακού βγαίνει και πάλι στο προσκήνιο. Είναι, λοιπόν, από τις περιπτώσεις που είχαν ξεχωρίσει οι ομάδες στην Ελλάδα, τον είχαν στα... πόδια τους, όμως δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν εδώ και έτσι ο ίδιος έκανε καριέρα στην Ισπανία.