Ολυμπιακός: Ο Κοστίνια νιώθει καλά με την εμπιστοσύνη

Κοστίνια

i

©Intime

Ολυμπιακός: Ο Κοστίνια νιώθει καλά με την εμπιστοσύνη

Διονύσης Βερβελές 19:32 - 10.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:32 - 10.10.2024

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έδειξε ότι πιστεύει τον Κοστίνια, κάτι που προφανώς «ανεβάζει» και τον ποδοσφαιριστή.

Από την προηγούμενη σεζόν ο Ολυμπιακός έκανε την κίνησή του και απέκτησε τον Κοστίνια από τη Ρίο Άβε. Τον παίκτη βρήκαν οι «ερυθρόλευκοι» από τις σχέσεις που υπάρχουν πλέον με τον σύλλογο της Πορτογαλίας, αφού είναι γνωστό πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι και εκεί ο ιδιοκτήτης της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός αναβάλλει την περιοδεία των ευρωπαϊκών τίτλων, λόγω πένθους για τον θάνατο του Μπάλντοκ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

14:28 - 10.10.2024

Ο Ολυμπιακός αναβάλλει την περιοδεία των ευρωπαϊκών τίτλων, λόγω πένθους για τον θάνατο του Μπάλντοκ

Η διοίκηση του Ολυμπιακού αποφάσισε ν’ αναβάλλει την έκθεση των ευρωπαϊκών τροπαίων ως ένδειξη σεβασμού στο πένθος για τον χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Έτσι η ομάδα του Πειραιά τον έκλεισε για το καλοκαίρι και λίγο προτού ξεκινήσει η καλοκαιρινή προετοιμασία του Ολυμπιακού ήρθε στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις. Στη χώρα μας ο Κοστίνια ήρθε ως πρωταγωνιστής της Ρίο Άβε και ακόμη περισσότερο ως το κορυφαίο δεξί μπακ του περσινού πρωταθλήματος της Πορτογαλίας. Οπότε και ο Ολυμπιακός από την πλευρά του αυτό που περιμένει είναι να δει το ταλέντο του παίκτη με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Στην προετοιμασία πήρε χρόνο συμμετοχής, αλλά με το που ξεκίνησαν τα επίσημα ματς πήγε στην... άκρη διότι υπάρχει στο ρόστερ ο Ροντινέι ο οποίος από την πρώτη στιγμή που ήρθε στον Ολυμπιακό έδειξε ότι είναι παίκτης ενδεκάδας και δύσκολα θα χάσει τη θέση του. Τα πράγματα, όμως, ήρθαν έτσι που ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε ανάγκη στα εξτρέμ και έβαλε τον Βραζιλιάνο στο πλάι της επίθεσης. Έτσι και ο Κοστίνια μπήκε στο βασικό σχήμα ως δεξιός μπακ.

Αρχικά πήρε κάποια λεπτά συμμετοχών ως αλλαγή με Λαμία, Παναιτωλικό και Άρη, χωρίς να μπορεί βέβαια σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να δείξει πράγματα. Όταν, όμως, μπήκε ως βασικός με τον Ατρόμητο και τον Ροντινέι εξτρέμ, τότε και ο Πορτογάλος έκανε ωραία πράγματα μέσα στο γήπεδο. Συνέχισε τις καλές του εμφανίσεις στη νίκη επί της Μπράγκα στο Καραϊσκάκη, ενώ ήταν βασικός και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Όσο περνάει και ο καιρός ο Κοστίνια δείχνει ότι αισθάνεται όλο και πιο άνετα στον Ολυμπιακό. Έτσι δίνει στην ομάδα πράγματα και δείχνει τα στοιχεία για τα οποία έκανε και τους «ερυθρόλευκους» να τον αποκτήσουν. Ο ίδιος, πάντως, αυτό το οποίο λέει στο Ρέντη είναι πως αισθάνεται καλά στην ομάδα. Φυσικά και καταλαβαίνει πως μπροστά του έχει τον Ροντινέι ο οποίος είναι παίκτης μεγάλης αξίας και μαθαίνει απ' αυτόν για να βελτιώσει και ο ίδιος το δικό του παιχνίδι.

Αυτό όμως που κρατάει και του αρέσει, είναι πως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι δίκαιος με όλους τους ποδοσφαιριστές και του δείχνει εμπιστοσύνη. Έτσι έχει καταφέρει και ο ίδιος να βγάλει σιγά-σιγά το καλό του πρόσωπο.