«Ο Κουαμέ είπε "όχι" στον Ολυμπιακό και συνεχίζει στη Φιορεντίνα»

Κριστιάν Κουαμέ - Φωτ. IMAGO

«Ο Κουαμέ είπε "όχι" στον Ολυμπιακό και συνεχίζει στη Φιορεντίνα»

Κώστας Τόπας 12:21 - 29.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:23 - 29.08.2024

Σύμφωνα με τον Νικολό Σίρα, ο Κριστιάν Κουαμέ απέρριψε την προσφορά του Ολυμπιακού και θα συνεχίσει στη Φιορεντίνα.

Ο Κριστιάν Κουαμέ ήταν από τους ποδοσφαιριστές της Φιορεντίνα, όπου έλαμψε στον τελικό με τον Ολυμπιακό στον τελικό του Conference League. Αν και η ομάδα του δεν κατάφερε να κατακτήσει το τρόπαιο, ο 26χρονος Ιβοριανός εξτρέμ ήταν από τους πολυτιμότερους των «βιόλα».

Σύμφωνα με ανάρτηση του ρεπόρτερ, Νικολό Σίρα, Ολυμπιακός και Φιορεντίνα συζήτησαν ξανά μετά τον τελικό του Conference League, αλλά αυτή τη φορά για την υπόθεση του Κριστιάν Κουαμέ. Οπως τονίζει ο Ιταλός δημοσιογράφος οι Πειραιώτες κατέθεσαν πρόταση στη Φιορεντίνα για τον 26χρονο μεσοεπιθετικό, με τους Ιταλούς ωστόσο να λένε «όχι».

Μάλιστα, ο Ιβοριανός εξτρέμ, ο οποίος έχει ιταλικό διαβατήριο, αποφάσισε να επεκτείνει τη συνεργασία του με την ομάδα της Φλορεντίας. Ο Κουαμέ είναι 30 φορές διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού, ενώ το συμβόλαιό του με την Φιορεντίνα εκπνέει το 2025.

Τον Ιανουάριο του 2020, οι «βιόλα» τον είχαν αποκτήσει από τη Τζένοα, έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ, ενώ την ίδια χρονιά τον απέκτησαν με κανονική μεταγραφή με 15 εκατομμύρια ευρώ. Το καλοκαίρι του 2021 η Φιορεντίνα τον είχε παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού στην Άντερλεχτ κι έπειτα ο Κουαμέ επέστρεψε στην ιταλική ομάδα, αποτελώντας έναν από τους πολυτιμότερους του ρόστερ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!