Ο Κουκουρέγια αποθέωσε τον Μεντιλίμπαρ: «Είναι ο πιο επιδραστικός προπονητής»

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

©intime

Ο Κουκουρέγια αποθέωσε τον Μεντιλίμπαρ: «Είναι ο πιο επιδραστικός προπονητής»

Sportal newsroom 18:28 - 03.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:31 - 03.09.2024

Ο Μαρκ Κουκουρέγια μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Μαρκ Κουκουρέγια ομολόγησε ότι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι ο προπονητής που είχε τη μεγαλύτερη επίδραση πάνω του στην καριέρα του!

Ο 24χρονος Ισπανός διεθνής αμυντικός της Τσέλσι παραχώρησε συνέντευξη στην «ElDesmarque» και αναφέρθηκε στην περίοδο που συνεργάστηκε με τον Βάσκο προπονητή του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια μιας σεζόν στην Έιμπαρ, όπου καθιερώθηκε ως βασικός, παίζοντας 33 παιχνίδια σημειώνοντας 2 γκολ και μοιράζοντας 2 ασίστ.

O Καμπιάσο και ο Βαλμπουενά ήταν οι… παλαίμαχοι πριν τον Γουίλιαν
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:11 - 03.09.2024

O Καμπιάσο και ο Βαλμπουενά ήταν οι… παλαίμαχοι πριν τον Γουίλιαν

Ο Ολυμπιακός έκανε δικό του τον Γουίλιαν, ο οποίος για πολλούς έρχεται στην Ελλάδα ως… παλαίμαχος. Εκτός από τα ίδια τα νούμερα του παίκτη, αυτόν τον χαρακτηρισμό έρχονται να διαψεύσουν και τα παραδείγματα των Βαλμπουενά - Καμπιάσο.

Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε ότι ένα από τα όνειρά του είναι να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, επέλεξε Μπαρτσελόνα από Ρεάλ Μαδρίτης για να αγωνιστεί επιστρέφοντας στην La Liga, ξεχώρισε από τους παίκτες τον Ντεμπελέ, προπονητές τους Πεπ Γκουαρντιόλα και Ντιέγκο Σιμεόνε, ενώ όταν ρωτήθηκε αν θα έκοβε τα μαλλιά του κάποια στιγμή είπε: «Ποτέ, προς το παρόν είμαι χαρούμενος έτσι. Αν τα έκοβα, δεν θα ήταν το ίδιο».

Το καλοκαίρι του 2021, ο Μαρκ Κουκουρέγια άφησε τη Χετάφε για να υπογράψει στην Μπράιτον.  Μια σεζόν αργότερα, η Τσέλσι πλήρωσε 65 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει. Ο Ισπανός αριστερός μπακ ήταν μια από τις αποκαλύψεις του Euro που διεξήχθη στη Γερμανία, όπου η εθνική Ισπανίας αναδείχθηκε πρωταθλήτρια νικώντας (2-1) την Αγγλία στον τελικό.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!