Ο λόγος που ο Κάρμο θα επιστρέψει νωρίτερα στου Ρέντη

Νταβίντ Κάρμο

i

©Intime

Ο λόγος που ο Κάρμο θα επιστρέψει νωρίτερα στου Ρέντη

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:36 - 14.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:58 - 14.10.2024

Ο Νταβίντ Κάρμο συμπλήρωσε κάρτες και θα απουσιάσει από την αυριανή αναμέτρησης (15/10) της Ανγκόλας κόντρα στον Νίγηρα. Έτσι, ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός θα επιστρέψει αύριο στον Ρέντη.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έδωσε τετραήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του που δεν είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες κι έτσι οι Πειραιώτες που έφυγαν από τον Ρέντη το μεσημέρι της Παρασκευής (11/10) θα επιστρέψουν το μεσημέρι της Τρίτης (15/10). Από αύριο ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για το εντός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό την προσεχή Κυριακή (20/10, 16:00) στο πλαίσιο της 8η αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Βάσκος τεχνικός, που περιμένει να επιστρέψουν οι διεθνείς του, θα έχει στη διάθεσή του νωρίτερα τον Νταβίντ Κάρμο. Ο 25χρονος στόπερ θα γυρίσει αύριο στον Ρέντη, καθώς συμπλήρωσε κάρτες και γι΄ αυτό θα απουσιάσει από το ματς της Ανγκόλας κόντρα στον Νίγηρα την Τετάρτη (15/10).

Eνός λεπτού σιγή στα ματς της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League στη μνήμη του Μπάλντοκ

Τη μνήμη του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ θα τιμήσει η Super League. Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος το μεσημέρι της Δευτέρας (14/10), θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλες τις αναμετρήσεις της 8ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στη μνήμη του George...

Σε όλους τους αγώνες της 8ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, πριν την έναρξη του κάθε αγώνα, στη μνήμη του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και της Εθνικής Ελλάδας, Τζορτζ Μπάλντοκ».