Ο λόγος της προσθήκης Κουτσαυτάκη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός
i

© Intime

Ο λόγος της προσθήκης Κουτσαυτάκη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός

Διονύσης Βερβελές 08:28 - 20.09.2024 / Ανανεώθηκε: 08:43 - 20.09.2024

Γιατί και πώς η μέχρι πρότινος διευθύνουσα σύμβουλος του ΣΚΑΪ ανακοινώθηκε από τους «ερυθρόλευκους».

Μετά το τέλος των μεταγραφών, αλλά και ανανεώσεων συμβολαίων, με αυτή του Ροντινέι να είναι η τελευταία, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ενίσχυση και στο διοικητικό του κομμάτι! Η Εύη Κουτσαυτάκη όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων», ανέλαβε τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Μπορεί σε κάποιους να δημιούργησε ερωτηματικά η συγκεκριμένη προσθήκη στη διοίκηση, ωστόσο ο λόγος που ο Ολυμπιακός και συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Μαρινάκης προχώρησε σε αυτήν την κίνηση είναι απλός. Ο Ολυμπιακός μετά και από την κατάκτηση του Conference League έχει αλλάξει επίπεδο και είναι λογικό να συμβαίνει αυτό, αφού μεγάλωσε ακόμη περισσότερο το όνομα του συλλόγου στην Ευρώπη.

Έτσι γίνονται ακόμη περισσότερες και οι υποχρεώσεις των Πειραιωτών σε διοικητικό επίπεδο και όχι μόνο. Πάντως για να γίνουν λίγο ξεκάθαρα τα πράγματα, το οργανόγραμμα του Ολυμπιακού πλέον θα είναι ως εξής.

Η Εύη Κουτσαυτάκη θα αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση γιατί έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια πως έχει την εμπειρία να διαχειριστεί έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Ολυμπιακός και έχει δώσει τα διαπιστευτήρια της ως μάνατζερ. Έτσι θα αναλάβει περισσότερο το εταιρικό κομμάτι. Από εκεί και πέρα, μέχρι πρότινος διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν ο Τάκης Αγραφιώτης. Ναι μεν ο ρόλος αυτός φεύγει από τον Αγραφιώτη, αλλά παραμένει κανονικά ως αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, όπως και θα συνεχίσει να έχει το ρόλο του εκπροσώπου του Ολυμπιακού στην ΕΠΟ. Παράλληλα, ο Κώστας Καραπαπάς φυσικά συνεχίζει κανονικά ως γενικός διευθυντής της ΠΑΕ και αντιπρόεδρος, έχοντας πλέον επάνω του αμιγώς το ποδοσφαιρικό κομμάτι, από τη στιγμή που το εταιρικό θα το έχει η Εύη Κουτσαυτάκη.

Επί της ουσίας η κίνηση αυτή είναι κίνηση ενίσχυσης της διοίκησης, χωρίς να αλλάζει κάτι το τρομερό από την ΠΑΕ. Το αντίθετο μάλιστα, μπαίνει ένα ακόμη δυνατό άτομο στη διοίκηση, προκειμένου να μπορέσουν και οι άνθρωποι που ήταν μέχρι τώρα στην ομάδα να «τρέχουν» αποκλειστικά το ποδοσφαιρικό κομμάτι…