Ο «μαέστρος» Φορτούνης είναι έτοιμος να ανέβει στην κορυφή

Κώστας Φορτούνης

i

© Intime

Ο «μαέστρος» Φορτούνης είναι έτοιμος να ανέβει στην κορυφή

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:42 - 05.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:13 - 14.08.2024

Μία ασίστ χρειάζεται ο Κώστας Φορτούνης στο αποψινό ματς με τον ΠΑΟΚ για να ανέβει στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού, ξεπερνώντας τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

Ο Κώστας Φορτούνης είναι έτοιμος να γράψει ιστορία. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (5/11, 19:30, Cosmote Sport 1) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League θέλει μία ασίστ  για να ανέβει στην κορυφή της λίστας των «ερυθρόλευκων». 

Ο Φορτούνης μετράει 95 ασίστ στην καριέρα του και βρίσκεται μαζί με τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στην κορυφή της σχετικής λίστας. Μάλιστα, έφθασε τις 95 στο εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού με την Μπάτσκα Τόπολα, το οποίο παρακολούθησε από κοντά ο «Τζόλε»

https://www.youtube.com/watch?v=-0nPWgY9LHw
Τα τρία «διπλά» του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό την τελευταία πενταετία και η... υπογραφή Λουτσέσκου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:07 - 05.11.2023

Τα τρία «διπλά» του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό την τελευταία πενταετία και η... υπογραφή Λουτσέσκου

Τρεις ήταν οι φορές που ο ΠΑΟΚ δραπέτευσε από το «Γ. Καραϊσκάκης» με «διπλό», κόντρα στον Ολυμπιακό, την τελευταία πενταετία. Τα δύο από αυτά καθώς και μία ισοπαλία σαν νίκη, είχαν την υπογραφή του Ράζβαν Λουτσέσκου

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων» θέλει μια ασίστ, ώστε να μείνει μόνος πρώτος και να γράψει ιστορία στους Πειραιώτες.  Άλλωστε, ο Φορτούνης κόντρα στους Θεσσαλονικείς μετράει ήδη έξι ασίστ σε συνολικά 19 αναμετρήσεις. 

Sportal Sunday Live με Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και ρεπορτάζ για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!