Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς είναι για όλες τις δουλειές

Ζέλσον Μαρτίνς

i

©intime

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς είναι για όλες τις δουλειές

Διονύσης Βερβελές 16:25 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:37 - 02.09.2024

Έκανε τα πάντα και στη Λαμία και έχει φέρει ικανοποίηση σε όλους…

Από την πρώτη ημέρα που άρχισε ο Ολυμπιακός την καλοκαιρινή του προετοιμασία, ο Ζέλσον Μαρτίνς είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει. Ο Πορτογάλος εξτρέμ έχει κάνει πολύ καλή προετοιμασία και από τα πρώτα του κιόλας επίσημα ματς δείχνει τι θα προσφέρει στην ομάδα τη φετινή σεζόν.

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ποιότητα που έχει ο Μαρτίνς στο παιχνίδι του. Πρόκειται άλλωστε για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Μονακό, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ατλέτικο Μαδρίτης και που έχει φτιάξει ένα καλό όνομα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Όμως οι τραυματισμοί είναι αυτοί που τον έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά, το ίδιο και πέρσι με την ερυθρόλευκη φανέλα. Αποκτήθηκε τον Ιανουάριο, αλλά δεν μπόρεσε να δώσει αυτά που προφανώς ήθελε και ο ίδιος.

Τώρα όμως έχει κάνει προετοιμασία με την ομάδα του Πειραιά, είναι υγιής και από την αρχή της σεζόν δείχνει ότι μπορεί η φετινή χρονιά να είναι η δική του! Σε τρία ματς πρωταθλήματος έχει δώσει δύο ασίστ και έχει σημειώσει ένα γκολ. Ιδιαίτερα κόντρα στη Λαμία, όπου πέτυχε το πρώτο του επίσημο φετινό γκολ, έκανε πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο. Ήταν ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές για τον Ολυμπιακό και σίγουρα εάν συνεχίσει έτσι, θα ανέβει ακόμη περισσότερο στην εκτίμηση και του κόσμου.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Στη Λαμία έτρεξε με την μπάλα στα πόδια, τροφοδότησε τους συμπαίκτες του, «άνοιξε» διαδρόμους, σκόραρε, απείλησε την αντίπαλη άμυνα και ένα βασικό χαρακτηριστικό του στον συγκεκριμένο αγώνα που δε μας είχε συνηθίσει και τόσο να το κάνει μέχρι τώρα, ήταν πως βοήθησε και τον Ροντινέι στα αμυντικά του καθήκοντα. Γύρισε αρκετές φορές και έκλεισε διαδρόμους βοηθώντας και σε αυτό το κομμάτι την ομάδα του.

Γενικότερα πραγματοποίησε μία «γεμάτη» εμφάνιση και αυτό που θέλει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι να συνεχίσει ο Μαρτίνς με την ίδια ενέργεια στα υπόλοιπα ματς του πρωταθλήματος. Μπορεί να γίνει ο παίκτης ηγέτης που θέλει ο Ολυμπιακός, αρκεί φυσικά να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και να είναι υγιής.