Ο Μαρτίνς επιβεβαιώνει τις προσδοκίες

Ζέλσον Μαρτίνς

i

©Intime

Ο Μαρτίνς επιβεβαιώνει τις προσδοκίες

Διονύσης Βερβελές 20:36 - 23.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:37 - 23.07.2024

Ο Πορτογάλος εξτρέμ έχει ξεχωρίσει στα μέχρι τώρα φιλικά ματς του Ολυμπιακού.

Έχουμε τονίσει πως ο Ολυμπιακός τη φετινή καλοκαιρινή προετοιμασία δεν έχει μόνο τους νέους ποδοσφαιριστές που έχει αποκτήσει ως μεταγραφή, αλλά έχει και... εσωτερικές μεταγραφές. Παίκτες οι οποίοι είναι από την προηγούμενη σεζόν στο ρόστερ, αλλά για διάφορους λόγους δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Ένας απ' αυτούς είναι και ο Ζέλσον Μαρτίνς, ο οποίος δεν έπαιξε αρκετά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο από τη μία γιατί ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και από την άλλη γιατί είχε μείνει και εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Οπότε είχε δικαίωμα συμμετοχής μόνο στα ματς της Stoiximan Super League και έχασε αρκετά λόγω τραυματισμών.

Τώρα, όμως, είναι υγιής, έχει ξεκινήσει από την αρχή την προετοιμασία με την ομάδα και δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση. Για αυτό και οι «ερυθρόλευκοι» περίμεναν να δουν από τον Μαρτίνς πράγματα, αφού είναι ένας παίκτης αξίας και που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο το παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Και στα μέχρι τώρα δύο φιλικά που έδωσαν οι Πειραιώτες αυτό ακριβώς έχει κάνει ο Πορτογάλος εξτρέμ, έχει ανεβάσει επίπεδο το παιχνίδι του Ολυμπιακού πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις τόσο με τον Άγιαξ, όσο όμως και με τη Μαλίν. Ιδιαίτερα στο δεύτερο φιλικό που αγωνίστηκε περισσότερα λεπτά, έδωσε πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο.

Δεν ήταν μόνο το γκολ που σημείωσε, αλλά η γενικότερη εικόνα που είχε στον αγωνιστικό χώρο. Δεν κρύφτηκε, ζητούσε την μπάλα στα πόδια του, δημιούργησε για τους συμπαίκτες του όπως και για τον εαυτό του και γενικότερα αποτελούσε μία μόνιμη απειλή για την αντίπαλη ομάδα.

Το καλό είναι πως ο Μαρτίνς επιβεβαιώνει τις προσδοκίες που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» για αυτόν και μέχρι τώρα όλα βαίνουν καλώς με τον Πορτογάλο. Μένει βέβαια, ανάλογη να είναι και η συνέχεια και να αποτελέσει μια εξτρά λύση για τον Μεντιλίμπαρ που βγάζει τα συμπεράσματά του επί ολλανδικού εδάφους, όπου και θα παραμείνουν οι Πειραιώτες ως τις 27 Ιουλίου.