Ο Μεντιλίμπαρ δεν ικανοποιείται εύκολα, αλλά…

Μεντιλίμπαρ και Ντε Ρόσι

i

©intime

Ο Μεντιλίμπαρ δεν ικανοποιείται εύκολα, αλλά…

Διονύσης Βερβελές 23:38 - 07.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:40 - 07.08.2024

Τα λόγια του μετά το φιλικό με τη Ρόμα στην Ιταλία και η σημασία τους…

Πίσω στην Ελλάδα βρίσκεται πλέον ο Ολυμπιακός μετά τα δύο φιλικά που έδωσε στην Ιταλία με Τερνάνα και Ρόμα. Για το παιχνίδι με την Τερνάνα δεν μπορεί να πει κανείς και πολλά, γιατί όπως φάνηκε ήταν ένας αδύναμος αντίπαλος. Όταν οι «ερυθρόλευκοι» μπόρεσαν να προσαρμοστούν στις συνθήκες του αγώνα, γιατί έκανε αρκετή ζέστη στην περιοχή που πραγματοποιήθηκε το παιχνίδι, κατάφεραν να σημειώσουν τέσσερα γκολ, νίκη με 4-0.

Χαρακτηριστικό ότι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν έκανε πολλές αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο σε σχέση με το πρώτο και η ομάδα του κατάφερε να σημειώσει και τα τέσσερα γκολ στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης. Ομάδα Γ' Εθνικής άλλωστε είναι η Τερνάνα, αλλά και πάλι ο Βάσκος τεχνικός έβγαλε τα δικά του συμπεράσματα σε ένα τεστ που αποτέλεσε όπως φάνηκε ως μία καλή προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές του.

«Η Γουλβς θέλει 10 εκατ. ευρώ για Ποντένσε - Το ενδιαφέρον από Σαουδική Αραβία»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:04 - 06.08.2024

«Η Γουλβς θέλει 10 εκατ. ευρώ για Ποντένσε - Το ενδιαφέρον από Σαουδική Αραβία»

Σύμφωνα με το «Athletic», οι απαιτήσεις της Γουλβς για την παραχώρηση του Ντάνιελ Ποντένσε είναι στα 10 εκατομμύρια ευρώ, με αρκετές ομάδες από Σαουδική Αραβία να έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους.

Απέναντι στη Ρόμα όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Μία Ρόμα με όλα της τ' αστέρια, αλλά και τους νέους παίκτες που πήρε και φυσικά ο Ολυμπιακός βρέθηκε κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος της Ιταλίας. Το ισόπαλο 1-1 δεν είχε μεγάλη σημασία για τον Μεντιλίμπαρ, αλλά αυτό που τον ένοιαζε ήταν η γενικότερη αντίδραση-εικόνα των «ερυθρόλευκων».

Ο Βάσκος είναι ένας προπονητής ο οποίος δεν ικανοποιείται εύκολα, θα πει το «μπράβο» αλλά είναι λίγες οι φορές που δε θα έχει να πει πολλά στους παίκτες του αναφορικά με τα λάθη που έγιναν και τι πρέπει να διορθώσουν. Μετά όμως από τον αγώνα με τη Ρόμα ήταν μία απ' αυτές, τις λίγες, ημέρες που δεν έχει να πει πολλά.

Μέσα στ' αποδυτήρια του γηπέδου της Ιταλίας είπε το κλασικό «μπράβο» στην ομάδα του, αλλά παράλληλα τους είπε και το πόσο ικανοποιημένος έμεινε. Αναγνωρίζει ο Μεντιλίμπαρ και αυτό είναι κάτι που αρέσει και στους ποδοσφαιριστές του, από τη στιγμή που βλέπουν ότι η δουλειά τους φαίνεται. Μίλησε, βέβαια, ο έμπειρος τεχνικός για το πρώτο ημίχρονο και τα λάθη που έγιναν, αλλά από την εμφάνιση του δεύτερου μέρους του φιλικού έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος και ήταν από τις στιγμές που δεν το έκρυψε.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!