Ο Μεντιλίμπαρ έδωσε ρεπό στους παίκτες του!

Έσε - Μεντιλίμπαρ

i

©Intime

Ο Μεντιλίμπαρ έδωσε ρεπό στους παίκτες του!

Διονύσης Βερβελές 13:29 - 27.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:31 - 27.09.2024

Αποφόρτιση για τους παίκτες του Ολυμπιακού, πάνε με… μισή προπόνηση κόντρα στον Ατρόμητο.

Δεν αλλάζει ρότα ο Μεντιλίμπαρ κι έτσι, την Παρασκευή έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του. Ουσιαστικά δηλαδή, ο Ολυμπιακός θα πάει στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για την 6η αγωνιστική, με ένα χαλάρωμα…

Ο Βάσκος τεχνικός ωστόσο, το ρεπό δεν το έδωσε μετά την ήττα από τη Λυών. Το είχε αποφασίσει από την αρχή της εβδομάδας και το είχε κάνει γνωστό στους ποδοσφαιριστές του.

Βλέπετε η ομάδα επέστρεψε και το ξημέρωμα, ενώ μόνο τυχαία δεν ήταν μία του επιλογή μετά το 2-0 από τη Λυών. Ο Μεντιλίμπαρ, έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να γίνει προπόνηση! Είδαμε έτσι τους δύο τερματοφύλακες, Πασχαλάκη και Αναγνωστόπουλο, αυτούς που δεν αγωνίστηκαν, ακόμη κι αυτούς που μπήκαν αλλαγή για λίγο, να πηγαίνουν για προπόνηση στο "Groupama Stadium”. Έβγαλαν ένα μισάωρο υπό τις οδηγίες του γυμναστή Χρήστου Μουρίκη και στη συνέχει αποχώρησαν για τα αποδυτήρια.

Ο Μεντιλίμπαρ, σίγουρα θα ΄χει να πει πολλά στην προπόνηση του Σαββάτου. Νομίζω, όμως, πως την… αποφόρτιση, τη χρειάζεται και ο ίδιος στην παρούσα φάση. Είναι μια σειρά αγώνων με προβληματική εικόνα, με δύο ήττες σε τρία ματς και σίγουρα κι αυτός, είναι επηρεασμένος. Φαινόταν και μετά το τέλος του αγώνα, δεν είχε όρεξη για πολλά λόγια ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Ρεπό έτσι την Παρασκευή και τα… λέει από Σάββατο με τους παίκτες του Ολυμπιακού κι ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο. Εκεί που αναμένεται να κάνει μια διαχείριση σε παίκτες του. Υπάρχουν επιβαρυμένοι, θέλει να τους αλλάξει, αλλά «καίγεται» και για το τρίποντο στην παρούσα φάση, σε μια ομάδα και που τρέχει καλά, αλλά και δημιουργεί και σκοράρει…