Ο Μεντιλίμπαρ θέλει και άλλον Ελ Κααμπί

Ελ Κααμπί

i

© Intime

Ο Μεντιλίμπαρ θέλει και άλλον Ελ Κααμπί

Διονύσης Βερβελές 09:39 - 11.06.2024 / Ανανεώθηκε: 09:40 - 11.06.2024

Ξέχωρα από το θέμα του Μαροκινού, ο Βάσκος έχει ζητήσει την απόκτηση επιθετικού…

Το θέμα του Ελ Κααμπί δεν έχει ξεκαθαρίσει, όμως, ο Ολυμπιακός θέλει να το τελειώσει και μάλιστα με θετική εξέλιξη. Φυσικά και οι «ερυθρόλευκοι» επιθυμούν την παραμονή του έμπειρου επιθετικού, ο οποίος ήταν εκ των πρωταγωνιστών της κατάκτησης του Conference League. Αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, αλλά και MVP, όπως επίσης το γκολ που σημείωσε με ανάποδο ψαλίδι στη Σερβία με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ψηφίστηκε ως το καλύτερο της σεζόν.

Οπότε είναι λογικό να τον θέλει ο Ολυμπιακός και την επόμενη σεζόν, όπως όμως λογικό είναι και το γεγονός πως ομάδες της Ευρώπης και όχι μόνο έχουν βάλει στο... μάτι τον Μαροκινό επιθετικό, μετά από τα όσα έκανε με την ερυθρόλευκη φανέλα στο Conference League, αλλά και στην Ελλάδα.

Γκαγκάτσης: «Καμία συμμαχία ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός» - Τι είπε γι' αποχώρηση Μελισσανίδη, τελικό Κυπέλλου και playoffs
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:16 - 10.06.2024

Γκαγκάτσης: «Καμία συμμαχία ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός» - Τι είπε γι' αποχώρηση Μελισσανίδη, τελικό Κυπέλλου και playoffs

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ Μάκης Γκαγκάτσης μίλησε για πολλά θέματα και κυρίως για τα σενάρια συμμαχίας ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού, τον Μελισσανίδη και την έδρα του τελικού Κυπέλλου τη νέα σεζόν.

Από την πλευρά του όμως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ανεξάρτητα με την εξέλιξη στο θέμα του Ελ Κααμπί, έχει ζητήσει από την ομάδα του Πειραιά την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού ο οποίος θα λογίζεται επίσης ως βασικός. Διότι και τη σεζόν που έρχεται οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας εξασφαλισμένη την ευρωπαϊκή τους συμμετοχή στο Europa League, θα έχουν και πάλι πολλά ματς μαζί με πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας. Ο Ελ Αραμπί όλα δείχνουν ότι δε θα συνεχίσει από τη στιγμή που ολοκληρώνεται και το συμβόλαιό του, ενώ ο Γιόβετιτς και να μείνει ο Μεντιλίμπαρ δεν τον υπολογίζει ως σέντερ φορ, αλλά στη θέση πίσω από τον επιθετικό.

Γι’ αυτό και θέλει να έχει έναν ακόμη επιθετικό ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να πάρει επάνω του πολλά ματς ως βασικός. Ανεξαρτήτου του θέματος με τον Ελ Κααμπί οι «ερυθρόλευκοι» κοιτούν την αγορά για την απόκτηση σέντερ φορ που θα έχει την ικανότητα και τη δυνατότητα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που έχει ο Ολυμπιακός. Εάν πάλι ο Ελ Κααμπί δε μείνει, τότε η ομάδα του Πειραιά θα πρέπει να κινηθεί για δύο παίκτες βασικούς για την επίθεση.