Ο Μεντιλίμπαρ είπε αλήθειες, δε λείπει η ποιότητα από την ομάδα

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

© Intime

Ο Μεντιλίμπαρ είπε αλήθειες, δε λείπει η ποιότητα από την ομάδα

Διονύσης Βερβελές 14:20 - 15.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:21 - 14.08.2024

Η σημασία ορισμένων απόψεων του Βάσκου τεχνικού του Ολυμπιακού…

Ενόψει του αγώνα με τη Φερεντσβάρος ο Μεντιλίμπαρ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου που έγινε στο «Γ. Καραϊσκάκης». Δεν είπε πολλά, αν και του έγιναν αρκετές ερωτήσεις από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, από τη στιγμή άλλωστε που ήταν και η πρώτη φορά που μίλησε δημόσια ως προπονητής του Ολυμπιακού. Από τα όσα είπε πάντως, είχε να δώσει... ψωμί! Μία αρκετά σημαντική δήλωση που έκανε ήταν όταν ρωτήθηκε για το τι λείπει από τον Ολυμπιακό, είπε κάτι το οποίο είναι μία μεγάλη αλήθεια για την ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός τόνισε το εξής: «Δε λείπει από την ομάδα η ποιότητα γιατί η ποιότητα υπάρχει, λείπουν άλλα πράγματα». Αυτό πρώτα απ' όλα δείχνει ότι έχει «διαβάσει» το ρόστερ του Ολυμπιακού και όπως δήλωσε και ο ίδιος η άποψη που έχει για την ομάδα δεν είναι μόνο από τον αγώνα με τον ΟΦΗ που είδε από κοντά, αλλά έχει δει και άλλα ματς των «ερυθρόλευκων» σε βίντεο και έχει πλήρη εικόνα των Πειραιωτών.

Και αυτό που είπε είναι μεγάλη αλήθεια όχι μόνο για τον φετινό Ολυμπιακό, αλλά και για την περσινή ομάδα. Πως από ποιότητα το ρόστερ δεν υστερεί, άλλα πράγματα είναι που λείπουν. Πρώτα απ' όλα λείπει από τον Ολυμπιακό από πέρσι μέχρι τώρα να μπορέσει να γίνει «ομάδα». Το κατάφερε για ένα διάστημα στο ξεκίνημα της φετινής περιόδου, αλλά στην πορεία όχι απλά χάθηκε αυτό, αλλά ούτε καν ως σκέψη δεν υπήρχε.

Οπότε εκεί είναι που θα προσπαθήσει και ο Μεντιλίμπαρ να εστιάσει, να κάνει τον Ολυμπιακό ένα καλό σύνολο που θα μπορεί να βγάζει την ποιότητά του και μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να μην υπάρχει μόνο στα ονόματα στις φανέλες των παικτών. Με το «καλημέρα» άλλωστε, περνά τα μηνύματά του προς πάσα κατεύθυνση και οι απαιτήσεις του στις προπονήσεις που γίνονται στο Ρέντη, είναι μεγάλες…

🔴LIVE για το Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος και το Final 8 της Κρήτης