Ο Μπάρε που θέλει ο Ολυμπιακός έμεινε ελεύθερος από την Εσπανιόλ

Κέιντι Μπάρε

i

©imago

Ο Μπάρε που θέλει ο Ολυμπιακός έμεινε ελεύθερος από την Εσπανιόλ

Δημήτρης Χούπης 10:48 - 29.06.2024 / Ανανεώθηκε: 10:48 - 29.06.2024

Ο Αλβανός χαφ, Κέιντι Μπάρε, για τον οποίον έχει δείξει ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός έμεινε ελεύθερος και επίσημα από την Εσπανιόλ.

Ο Κέιντι Μπάρε συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό τα τελευταία 24ωρα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Ισπανία. Το συμβόλαιο του Αλβανού χαφ ολοκληρωνόταν τον Ιούνιο και οι δύο πλευρές δεν βρήκαν το σημείο «κλειδί» για να υπογράψουν νέο συμβόλαιο. Κάπως έτσι ο ίδιος αποφάσισε να αποχωρήσει από την Εσπανιόλ.

Ο 26χρονος λοιπόν έμεινε και επίσημα ελεύθερος από την ομάδα της Καταλονίας, αφού ανακοινώθηκε πως αποχώρησε από τον σύλλογο. Πλέον ο Αλβανός μέσος μπορεί να έρθει σε επαφή με οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί και ελπίζει να βρει άμεσα τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ισπανός δημοσιογράφος, Αρτούρο Ντίαζ, εκτός από τον Ολυμπιακό είχε βάλει στο... κόλπο άλλες δύο ομάδες. Τη Ράγιο Βαγιεκάνο και τη Λεγανές. Με την ομάδα της Μαδρίτης μάλιστα είχε έρθει σε επαφή.

Ο Μπάρε την περασμένη σεζόν μέτρησε 42 συμμετοχές με τρεις ασίστ στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, συμβάλλοντας τα μέγιστα για την άνοδο της Εσπανιόλ στη La Liga.

«Ο Κέιντι Μπάρε ολοκλήρωσε τη θητεία του στην Εσπανιόλ. Έχει αγωνιστεί 119 φορές με την Εσπανιόλ. Ένας αληθινός "πολεμιστής", έγινε παράδειγμα αφοσίωσης κατά τη διάρκεια της περιόδου που αγωνίστηκε με γαλανόλευκα.

Ευχαριστούμε Κέιντι», αναφέρει η ανακοίνωση της Καταλανικής ομάδας.