Ο Μπιανκόν κερδίζει πόντους

Μπιανκόν

i

©Intime

Ο Μπιανκόν κερδίζει πόντους

Διονύσης Βερβελές 09:36 - 18.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:12 - 14.08.2024

Η εκτίμηση και του Καρβαλιάλ και η νέα ευκαιρία στις Σέρρες. Ο ειδικός ρόλος του Γάλλου αμυντικού…

Μπορεί ο Ζουλιάν Μπιανκόν να άργησε να πάρει τις πρώτες του συμμετοχές στον Ολυμπιακό, όμως, γίνεται πλέον ενεργός και με τη σειρά αγώνων που υπάρχει, είναι πιθανό να τον δούμε και περισσότερο. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός έπαιξε με Παναιτωλικό και Βόλο όταν ήταν ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στην τεχνική ηγεσία και όπως όλα δείχνουν και με τον Κάρλος Καρβαλιάλ στον πάγκο θα συνεχίσει να είναι στα βασικά πλάνα της ομάδας. Δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη δεν είχε μέχρι τώρα, όμως, στα ματς της Ελλάδας υπολογίζεται… 

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έχει δει όλες αυτές τις ημέρες τον Μπιανκόν στις προπονήσεις και αυτό που έχει τονίσει στους συνεργάτες του είναι πως έχει μείνει ικανοποιημένος από την παρουσία του. Γι΄αυτό και όπως όλα δείχνουν θα έχει τη δική του θέση στην αρχική ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων» με τον Πανσερραϊκό, στην εκτός έδρας αναμέτρηση για την 14η αγωνιστική.

Ένα χαρακτηριστικό του Μπιανκόν στο παιχνίδι του είναι η ηρεμία που βγάζει στην υπόλοιπη ομάδα όταν έχει την μπάλα στα πόδια του. Δεν είναι από τους παίκτες που όταν έχει την κατοχή κοιτάει να τη διώξει από... πάνω του, αλλά προσπαθεί να βγάλει την ομάδα του σωστά στην επίθεση. Έχει το πακέτο να το κάνει. Φυσικά σε αυτό βοηθάει το γεγονός πως ο Γάλλος έχει αγωνιστεί και στη θέση του δεξιού μπακ και αυτό σημαίνει πως το... έχει το ανέβασμα με την μπάλα στα πόδια. Αυτό είναι κάτι που αρέσει στον Καρβαλιάλ και υπολογίζει στον 26χρονο ποδοσφαιριστή για την ανάπτυξη του Ολυμπιακού από την άμυνα προς την επίθεση πιο ομαλά, αλλά και με έναν ειδικό ρόλο. Ποιος μπορεί να είναι αυτός; Να παίξει με τριάδα πίσω και ο Μπιανκόν να πάρει τη θέση δεξιά. 

Όπως και να έχει είναι ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο πιστεύει ο Κάρλος Καρβαλιάλ και θεωρεί ότι έχει να δώσει πράγματα στην ομάδα του Πειραιά και ιδιαίτερα τώρα που οι λύσεις στην άμυνα είναι ελάχιστες. Υπάρχει πίεση μεγάλη άλλωστε, το ζήτημα με τον Μπιανκόν είναι να μπορέσει να βρει τον κατάλληλο ρυθμό και να ενισχύσει την ομάδα, καθώς το διάστημα αποχής του λόγω σοβαρού τραυματισμού στη Νότιγχαμ Φόρεστ, ήταν μεγάλο.

🔴Baladeros LIVE: Ο Μπρινιόλι στον... τάκο, ο ΠΑΟΚ κορυφή και η ευκαιρία για ΑΕΚ & Ολυμπιακό

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο