Ολυμπιακός: Ο Μπιανκόν βάζει δύσκολα στον Μεντιλίμπαρ

Μπιανκόν

i

©Intime

Ολυμπιακός: Ο Μπιανκόν βάζει δύσκολα στον Μεντιλίμπαρ

Διονύσης Βερβελές 17:54 - 05.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:54 - 05.08.2024

Η αμυντική γραμμή με μία μόλις προσθήκη και η ώρα της απόφασης…

Στην αρχή του καλοκαιριού ο Ολυμπιακός προσπάθησε να κρατήσει τον Νταβίντ Κάρμο και για τη νέα σεζόν, κάτι όμως το οποίο τελικά δεν έγινε. Έτσι προχώρησε στην απόκτηση του Πιρόλα και μέχρι τώρα ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός αποτελεί τη μοναδική προσθήκη των «ερυθρόλευκων» στο κέντρο της άμυνας.

Έχοντας πλέον δώσει η ομάδα του Πειραιά μέχρι τώρα έξι φιλικά σε Ολλανδία και Ιταλία, δείχνει πως η αμυντική του λειτουργία είναι καλή και ανταποκρίνεται στα «θέλω» του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Πλέον όμως έχουν προστεθεί εσωτερικά και άλλοι ποδοσφαιριστές στα στόπερ, οι οποίοι μέσα από την προετοιμασία προσπαθούν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Βάσκου τεχνικού και να αποκτήσουν έτσι και μία θέση στο ρόστερ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στα φιλικά ο Μεντιλίμπαρ δοκίμασε αρκετά δίδυμα στα στόπερ, άλλα του έδωσαν αυτά που ήθελε και άλλα όχι. Όμως, γενικότερα όλοι οι κεντρικοί αμυντικοί πραγματοποίησαν καλές εμφανίσεις και δούλεψαν και για τη δική τους βελτίωση.

Οι Ρέτσος, Άμπι, Πιρόλα, Μπιανκόν, Κουτσίδης αγωνίστηκαν ως στόπερ στα φιλικά, ενώ υπάρχει και ο Ντόι ο οποίος όμως έπαιξε από ανάγκη ως αμυντικό χαφ από τη στιγμή που υπήρχαν προβλήματα στη συγκεκριμένη θέση. Έξι στόπερ έχει αυτήν τη στιγμή ο Ολυμπιακός στο ρόστερ του και παράλληλα ακούγεται πως υπάρχει η επιθυμία να αποκτηθεί ένας ακόμη πιο έμπειρος ποδοσφαιριστής για τη θέση αυτή.

Η μεγαλύτερη, όμως, έκπληξη από τους έξι αυτούς κεντρικούς αμυντικούς ήταν ο Ζουλιάν Μπιανκόν! Ο Γάλλος αμυντικός ιδιαίτερα στο δυνατό φιλικό ματς με τη Ρόμα, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και ανταποκρίθηκε πλήρως στον αγώνα. Δείχνοντας και αυτός στον Μεντιλίμπαρ την επιθυμία του να μείνει στην ομάδα και να συνεχίσει να αγωνίζεται με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Και μάλιστα αναφερόμαστε σε έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην προετοιμασία ως... υπό δοκιμή και ο Βάσκος θα αποφασίσει για το μέλλον του. Πλέον όμως ο Γάλλος έβαλε δύσκολα στον προπονητή του με την εμφάνιση κόντρα στη Ρόμα και αυτό φυσικά είναι κάτι που ικανοποιεί και τον Μεντιλίμπαρ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!