Ο Μπιέλ δεν... πάει, αλλά κρατάει τη χρηματιστηριακή του αξία

Σκαρπά & Μπιέλ

i

©Intime

Ο Μπιέλ δεν... πάει, αλλά κρατάει τη χρηματιστηριακή του αξία

Διονύσης Βερβελές 16:13 - 15.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:58 - 14.08.2024

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής δεν έχει καταφέρει να βρει το ρόλο του στον Ολυμπιακό, αλλά…

Δεν είναι λίγοι και στο φετινό ρόστερ του Ολυμπιακού που δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα, όμως, η αλήθεια είναι πως όλη η ομάδα λειτουργεί καλύτερα σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Η ουσία είναι πως υπάρχουν παίκτες από τους οποίους όχι μόνο ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, αλλά όλος ο οργανισμός, περίμενε παραπάνω μέσα στο χορτάρι.Ένας απ' αυτούς, τουλάχιστον για την ώρα, είναι ο Πεπ Μπιέλ.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε πέρσι το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, δίνοντας η ομάδα του Πειραιά έξι εκατομμύρια ευρώ στην Κοπεγχάγη για να τον αποκτήσει. Πέρσι υπήρξαν στιγμές που κατάφερε να ξεχωρίσει και να κάνει καλά ματς, αλλά στο σύνολό του οι εμφανίσεις του δεν ήταν αυτές που θα περίμενε κανείς, σύμφωνα πάντα και με την απόφαση των «ερυθρόλευκων» να πληρώσουν τόσα λεφτά για να τον φέρουν στην Ελλάδα.

Τη φετινή σεζόν, μέχρι τώρα, δεν έχει καταφέρει να βρει το ρόλο του στην ομάδα. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ τον έχει πάει κάπως πίσω αφού δε βρίσκεται στις αρχικές του επιλογές, ενώ στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης που ήταν βασικός έγινε αλλαγή στο 63'. Για την ώρα σε Ελλάδα και Ευρώπη έχει παίξει 15 αγώνες και μετρά 2 γκολ και 4 ασίστ. Από τα 15 ματς στα 7 ήταν βασικός, στα άλλα ήταν στον πάγκο και μετά έμπαινε ως αλλαγή.

Πάντως, παρά το γεγονός πως δεν έχει καταφέρει να βρει βασικό ρόλο στον Ολυμπιακό και το όχι καλό ξεκινημά του στη φετινή αγωνιστική περίοδο, η χρηματιστηριακή του αξία δεν έχει πέσει καθόλου.

Στα 6 εκατομμύρια έχει παραμείνει η χρηματιστηριακή αξία του Πεπ Μπιέλ και ας μην έχει μπορέσει να αποδώσει τα αναμενόμενα στους «ερυθρόλευκους». Βέβαια από την άλλη αυτό δείχνει και το όνομα που διατηρεί ακόμη στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ο Μπιέλ, κάτι το οποίο φυσικά το γνωρίζουν καλά αυτό και στον Ολυμπιακό. Περιμένοντας την αγωνιστική του άνοδο στο επόμενο διάστημα, όπου υπάρχουν πολλά και συνεχόμενα ματς. Είναι άλλωστε ένα διάστημα που θα κριθούν άπαντες…