Ολυμπιακός: Ο Ντόη κερδίζει θέση στο κέντρο

Ανδρέας Ντόη

i

©Intime

Ολυμπιακός: Ο Ντόη κερδίζει θέση στο κέντρο

Διονύσης Βερβελές 14:33 - 17.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:35 - 17.08.2024

Το σχήμα που δοκίμασε περισσότερο στο Ρέντη ο Μεντιλίμπαρ…

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την Παρασκευή την προετοιμασία του για την αναμέτρηση του Σαββάτου με το Βόλο, εκτός έδρας. Έκανε και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ γνωστές τις επιλογές του για την αποστολή της εκτός έδρας αναμέτρησης.

Ο Βάσκος κόουτς μέσα από τις προπονήσεις που έκανε μέσα στην εβδομάδα, έδειξε τι έχει στο μυαλό του σχετικά με την αρχική ενδεκάδα. Βέβαια στους βασικούς έδειχνε πως είχε τον Ρέτσο, όμως ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης και αυτό τον άφησε εκτός αποστολής για το Βόλο. Οπότε τη θέση του θα πάρει άλλος ποδοσφαιριστής και από εκεί που ο Ρέτσος ήταν ο σίγουρος στο κέντρο της άμυνας, πλέον ο σίγουρος είναι ο Πιρόλα.

Σύμφωνα με τα όσα έχει δείξει ο Μεντιλίμπαρ μέσα στην εβδομάδα, πάει για μία ενδεκάδα με τον Τζολάκη στο τέρμα, αριστερά της άμυνας Ορτέγκα και δεξιά Ροντινέι, ενώ στα στόπερ όλα δείχνουν πως θα είναι ο Πιρόλα με τον Μπιανκόν. Ο Γάλλος έδειξε καλά στοιχεία στα φιλικά και τον σκέφτηκε αρκετά ο Μεντιλίμπαρ για να τον έχει στο αρχικό του πλάνο.

Από εκεί και πέρα, στο χώρο της μεσαίας γραμμής ο Ντόη επίσης έκανε καλές εμφανίσεις στα φιλικά ως χαφ. Για αυτό και φαίνεται πως για την πρώτη αγωνιστική την κερδίζει τη θέση του στην ενδεκάδα, αντί του Στάμενιτς ο οποίος δείχνει πως χρειάζεται ακόμη λίγο χρόνο για να βρεθεί στο επιθυμητό επίπεδο μετά από τον τραυματισμό που πέρασε. Δίπλα του θα είναι ο Έσε, ενώ μπροστά από τους δύο χαφ ο Τσικίνιο. Στα εξτρέμ οι Βέλντε, Μαρτίνς δείχνουν πως βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση και τη θέση του επιθετικού φαίνεται πως θα την πάρει ο Γιάρεμτσουκ.

Βέβαια να σημειωθεί πως ο Μεντιλίμπαρ δοκίμασε και άλλα σχήματα, με τον Ντόη δηλαδή στην άμυνα και τον Στάμενιτς στο κέντρο, αλλά και τον Βέλντε πίσω από τον επιθετικό και τον Μασούρα εξτρέμ. Όπως και μια άλλη δοκιμή, ήθελε τον Τσικίνιο δίπλα στον Έσε και τον Βέλντε πίσω από τον φορ, με τους Μασούρα, Μαρτίνς στα άκρα.

«Θόλωσε» τα… νερά ο Βάσκος κόουτς, ίσως γιατί είναι και η πρώτη εντεκάδα της χρονιάς και γνωρίζει πως κάποιοι παίκτες του δεν είναι 100% εντάξει.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!