Ο Ντόη «θυμάται» τη φυσική του θέση

Ο Ντόη «θυμάται» τη φυσική του θέση

Διονύσης Βερβελές 17:21 - 11.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:22 - 11.08.2024

Τόσο με τη Ρόμα, όσο και με τον Άρη Λεμεσού, o Ανδρέας Ντόη τα πήγε μια χαρά στη… φυσική του θέση.

Πριν από δύο χρόνια έχοντας ο Ολυμπιακός τον Μίτσελ στην τεχνική του ηγεσία, είχε αντιμετωπίσει στα μέσα της σεζόν πρόβλημα στους κεντρικούς αμυντικούς. Χρειαζόταν παίκτες στη θέση αυτή ο Ισπανός κόουτς και έτσι πήρε τον Ανδρέα Ντόη από τη Β' ομάδα και τον έβαλε στην πρώτη. Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος μέχρι τότε αγωνιζόταν στο χώρο της μεσαίας γραμμής, έχοντας και κάποια ματς ως στόπερ από τον Αριέλ Ιμπαγάσα στη δεύτερη ομάδα.

Έκανε τα εύκολα δύσκολα ο Ολυμπιακός, αλλά έφυγε με «τεσσάρα» από το... κόκκινο «Alphamega»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:26 - 10.08.2024

Έκανε τα εύκολα δύσκολα ο Ολυμπιακός, αλλά έφυγε με «τεσσάρα» από το... κόκκινο «Alphamega»

Μπροστά στον κόσμο του που ήταν εντυπωσιακός, ο Ολυμπιακός έδειξε πως δεν θα δυσκολευτεί κόντρα στον Άρη Λεμεσού. Ο σύλλογος του Πειραιά όμως ολιγώρησε και βρέθηκε στο 3-2 (από 3-0), παρόλα αυτά ο Μπακούλας σφράγισε το τελικό 4-2 πριν το φινάλε.

Ντεμπούτο του Ντόη μέσα στον ΟΦΗ, με τους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν τη νίκη, αλλά και τον Ντόη να έχει ένα αυτογκόλ. Αυτό όμως, δεν άλλαξε την άποψη του Μίτσελ, ο οποίος συνέχισε να του δίνει χρόνο συμμετοχής και δικαιώθηκε στην πορεία ο έμπειρος τεχνικός. Έβγαινε η κίνησή του…

Φτάσαμε πλέον στο σημείο ο Ντόη να έχει κερδίσει τη θέση του στο ρόστερ του Ολυμπιακού και τώρα τα έφεραν έτσι οι ανάγκες της ομάδας που ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ χρησιμοποίησε τον 21χρονο ποδοσφαιριστή ως αμυντικό μέσο. Λίγο οι τραυματισμοί, λίγο η απουσία του Έσε με την Αργεντινή στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ο Ντόι επέστρεψε στη φυσική του θέση. Σε όλα τα φιλικά που αγωνίστηκε έπαιξε στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Όπως έγινε τόσο με τη Ρόμα, όσο και με τον Άρη Λεμεσού, απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ δεν πήρε χρόνο συμμετοχής. Στα δύο αυτά φιλικά που έπαιξε πραγματοποίησε τις καλύτερές του εμφανίσεις στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας των Πειραιωτών. Μάλιστα στο φιλικό της Κύπρου πήρε και αρκετές επιθετικές προσπάθειες, έχοντας δύο ασίστ στο γκολ του Άμπι και του Βέλντε, βοηθώντας έτσι όχι μόνο στο ανασταλτικό κομμάτι, αλλά και στο επιθετικό.

Και γενικότερα είχε δύο σερί καλές παρουσίες ο Ντόη στα τεστ των «ερυθρόλευκων», δείχνοντας πως όσο παίζει ως αμυντικός μέσος όλο και θυμάται ακόμη περισσότερο τη θέση αυτή. Γεγονός το οποίο δεν περνά απαρατήρητο από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. OΝτόι αν και νεαρός έχει εμπειρία με δύο συνεχόμενες σεζόν στον Ολυμπιακόκαι η αλήθεια είναι πως οι πιο έτοιμοι ενόψει της πρεμιέρας στο πρωτάθλημα είναι οι Ντόι, Έσε, Μπακούλας από τη στιγμή που ο Τσικίνιο παίζει πιο μπροστά από το δίδυμο των χαφ και ο Στάμενιτς δείχνει να θέλει χρόνο…

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!