Ο Ποντένσε δείχνει με κάθε τρόπο το «θέλω» του

Ντάνιελ Ποντένσε

i

©Intime

Ο Ποντένσε δείχνει με κάθε τρόπο το «θέλω» του

Διονύσης Βερβελές 08:52 - 04.06.2024 / Ανανεώθηκε: 08:52 - 04.06.2024

Η συμπεριφορά του Πορτογάλου στα social media και όχι μόνο…

Ένα από τα θέματα που θα κληθεί ο Ολυμπιακός να λύσει το επόμενο διάστημα στο πλαίσιο του σχεδιασμού της νέας σεζόν, είναι ο Ντανιέλ Ποντένσε. Ο δανεισμός του Πορτογάλου στους «ερυθρόλευκους» από τη Γουλβς ολοκληρώνεται. Κάτι το οποίο σημαίνει πως θα πρέπει να επιστρέψει στην Αγγλία.

Αυτό, όμως, είναι κάτι το οποίο ο Ποντένσε δεν το θέλει. Επιθυμεί να μείνει στους «ερυθρόλευκους» και να συνεχίσει εδώ στην Ελλάδα την καριέρα του. Αυτήν τη στιγμή ο Πορτογάλος αισθάνεται 100% δικαιωμένος που αποφάσισε να αφήσει για μία χρονιά την Premier League και να έρθει πίσω στον Ολυμπιακό. Μπορεί να μην ήταν όλη η σεζόν στρωμένη με ροδοπέταλα, αλλά το τελείωμά της με την κατάκτηση του Conference League έκανε τη χρονιά όλη λαμπρή.

Ο Ροντινέι έκανε τατουάζ το τρόπαιο του Europa Conference League: «Κανείς δεν μπορεί να σβήσει την ιστορία»
CONFERENCE LEAGUE

23:14 - 03.06.2024

Ο Ροντινέι έκανε τατουάζ το τρόπαιο του Europa Conference League: «Κανείς δεν μπορεί να σβήσει την ιστορία»

Εκτός από το μνήμη, το τρόπαιο του Europa Conference League είναι πλέον... χαραγμένο και στο σώμα του Ροντινέι, με τον ίδιο να κάνει τατουάζ την κούπα που κατέκτησε ο Ολυμπιακός.

Το θέμα του Ποντένσε σε ορισμένους εύκολο, αλλά παράλληλα κρύβει πολλές δυσκολίες. Αυτό, γιατί ο Ολυμπιακός θέλει τον παίκτη και έχει σύμμαχο σε αυτό την επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Δύσκολη, όμως, είναι η περίπτωσή του γιατί έχει συμβόλαιο με τη Γουλβς, το οποίο βέβαια ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο.

Το θετικό για τους «ερυθρόλευκους» είναι πως ο Ποντένσε θέλει να μείνει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Είναι κάτι το οποίο το δείχνει με κάθε τρόπο στα social media. Όπως τώρα που δημοσίευσε φωτογραφία του με σημαία του Ολυμπιακού και το μετάλλιο του Conference League έχοντας επισκεφτεί την Ακρόπολη. Πήγε επίσης διακοπές στη χώρα μας για μερικές ημέρες και συγκεκριμένα στη Ζάκυνθο. Και γενικότερα η στάση του στα social media είναι... Ελλάδα, δείχνοντας έτσι «ανοιχτά» την επιθυμία του να μείνει στον Ολυμπιακό και στέλνοντας το μήνυμά του στη Γουλβς.

Όπως επίσης υπάρχει και η δική του δήλωση για την ατάκα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στους πανηγυρισμούς της κατάκτησης του Conference League που του είπε, «σε περιμένω τον Ιούλιο στην προετοιμασία»... Δείχνοντας έτσι φυσικά και ο Βάσκος κόουτς πως θέλει πολύ τον Πορτογάλο και τη νέα σεζόν.

Τα παράπονα του Ποντένσε προς τα πορτογαλικά ΜΜΕ: «Στηρίζουμε τους πάντες εκτός από δικούς μας»
CONFERENCE LEAGUE

09:14 - 03.06.2024

Τα παράπονα του Ποντένσε προς τα πορτογαλικά ΜΜΕ: «Στηρίζουμε τους πάντες εκτός από δικούς μας»

Ο Πορτογάλος εξτρέμ του Ολυμπιακού, Ντανιέλ Ποντένσε εξέφρασε μέσω των social media τη δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι τα Μέσα της πατρίδας του δεν έκαναν πρωτοσέλιδο την κατάκτηση του Conference League από τους «ερυθρόλευκους».

Είναι μια περίπτωση που θα χρειαστεί ειδικό χειρισμό, αλλά στη διοίκηση των Πειραιωτών είναι διατεθειμένοι να κάνουν αυτά που πρέπει, για να «ντιλάρουν» με την Γουλβς.