Ολυμπιακός: Ο Ποντένσε είναι πιο κοντά απ' όλους

Ολυμπιακός: Ο Ποντένσε είναι πιο κοντά απ' όλους

Διονύσης Βερβελές 08:35 - 25.06.2024 / Ανανεώθηκε: 08:38 - 25.06.2024

Η Γουλβς τον παραχωρεί και ο ίδιος φαίνεται να θέλει μόνο Ελλάδα...

Όλες αυτές τις ημέρες ο Ολυμπιακός έχει βάλει μπροστά το σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν και υπάρχουν αρκετά ανοιχτά θέματα, όχι μόνο των νέων παικτών που είναι να έρθουν στην Ελλάδα, αλλά και των όσων ήταν ως δανεικοί στο ρόστερ ή λήγει το συμβόλαιό τους σε λίγες ημέρες.

Από τον Ποντένσε και τον Όρτα μέχρι τον Κάρμο και τον Φορτούνη: Ημέρες εξελίξεων στον Ολυμπιακό για το σχεδιασμό της νέας σεζόν
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:42 - 13.06.2024

Από τον Ποντένσε και τον Όρτα μέχρι τον Κάρμο και τον Φορτούνη: Ημέρες εξελίξεων στον Ολυμπιακό για το σχεδιασμό της νέας σεζόν

Το θέμα του Τζολάκη έκλεισε και ακολουθούν αυτά των Ποντένσε, Όρτα, Κάρμο, Φορτούνη, Ελ Αραμπί, Γιόβετιτς για τους «ερυθρόλευκους».

Μία απ' αυτές τις περιπτώσεις είναι και ο Ντάνιελ Ποντένσε. Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος ήταν πρωταγωνιστής για τους «ερυθρόλευκους» στην κατάκτηση του Conference League. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που ήρθε στην ομάδα του Πειραιά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο Ποντένσε ήταν σαν να αναγεννήθηκε και άρχισε να κάνει τρομερά πράγματα μέσα στο γήπεδο.

Η επιστροφή του, όμως, στην Ελλάδα έγινε υπό τη μορφή δανεισμού από τη Γουλβς. Οι Άγγλοι δεν τον είχαν μέσα στα πλάνα τους και τον παραχώρησαν για έναν χρόνο στον Ολυμπιακό. Κάτι το οποίο σημαίνει πως ανήκει στη Γουλβς και πλέον εκεί θα πρέπει να επιστρέψει μετά τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τον κάνουν δικό τους και έχουν ήδη κάνει γνωστή την πρόθεσή τους στη Γουλβς.

Όπως επίσης και ο παίκτης από την πλευρά του έχει αφήσει να εννοηθεί στη Γουλβς πως δεν είναι ψηλά η επιλογή του να γυρίσει στην Αγγλία και να ενσωματωθεί στην ομάδα, αλλά θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες από την Αγγλία, η Γουλβς σύντομα πρόκειται να αποφασίσει για το μέλλον του Ποντένσε. Έχει στο τραπέζι όλα τα δεδομένα και το γεγονός πως ο Ποντένσε θέλει Ολυμπιακό και το συμβόλαιό του με τη Γουλβς ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, είναι στοιχεία που τον φέρνουν κοντά στους «ερυθρόλευκους».

Και αυτήν τη στιγμή σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους παίκτες που ήταν δανεικοί, είναι πιο κοντά απ' όλους να συνεχίσει στην ομάδα του Πειραιά. Και όπως όλα δείχνουν θα είναι και από τις υποθέσεις που θα τελειώσει πιο γρήγορα από τις υπόλοιπες.