Πρώην άσος του Ολυμπιακού πουλάει το «παλάτι» του για 5 εκατ. ευρώ! (gallery)

Πρώην άσος του Ολυμπιακού πουλάει το «παλάτι» του για 5 εκατ. ευρώ! (gallery)

Γιώργος Σακελλαρίου 16:51 - 06.06.2024 / Ανανεώθηκε: 16:55 - 06.06.2024

Ένα πολυτελές σπίτι με αίθουσα κινηματογράφου και γήπεδο ποδοσφαίρου πουλάει ο Βραζιλιάνος πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Γκουστάβο Σκάρπα.

Ο Ολυμπιακός πριν από μερικούς μήνες συμφώνησε για το διαζύγιο με τον Γκουστάβο Σκάρπα.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, ο οποίος έχει και μία συμμετοχή με την εθνική ομάδας της πατρίδας του, έφυγε από την Παλμέιρας και ήρθε πρώτη φορά στην Ευρώπη για τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Στην Αγγλία, όμως, δεν κατάφερε να βγάλει την ποιότητά του. Είχε μόλις δέκα συμμετοχές και το περασμένο καλοκαίρι ήρθε στον Ολυμπιακό.

Στους Πειραιώτες μέτρησε 11 αγώνες χωρίς γκολ και ασίστ κι έτσι επέστρεψε στη Βραζιλία για την Ατλέτικο Μινέιρο, η οποία τον αγόρασε από τη Νότιγχαμ.

Ο Σκάρπα είχε καλή παρουσία στη Μινέιρο κι έχει ήδη 24 αγώνες με 6 γκολ και 5 ασίστ. Στην ίδια ομάδα, μάλιστα, θα έχει συμπαίκτη τον πρώην πλέον άσο του Παναθηναϊκού, τον Μπερνάρ!

Ο Σκάρπα, λοιπόν, σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ βγάζει προς πώληση μια έπαυλη αξίας 25 εκατομμυρίων βραζιλιάνικων ρεάλ.

Το ακίνητο διαθέτει πέντε σουίτες, αίθουσα κινηματογράφου και γήπεδο ποδοσφαίρου και βρίσκεται στο Βαλίνιος, στην περιοχή Καμπίνας.

Είναι ασφαλώς ένα πολυτελές συγκρότημα, στην καρδιά της πόλης του Σάο Πάολο και ουσιαστικά είναι κοντά στην Hortolandia, όπου γεννήθηκε ο παίκτης.

H εκτιμώμενη αξία του, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Βραζιλίας, είναι 25 εκατομμύρια R$, περίπου 5 εκατ. ευρώ. Το ακίνητο είναι επιπλωμένο κι έχει επίσης αίθουσα παιχνιδιών, γήπεδο με άμμο, γυμναστήριο, πισίνα, σάουνα, μίνι εστιατόριο, αλλά και αυτόματους μηχανισμούς σε αρκετούς χώρους.

Σάλος στη Βραζιλία με Σκάρπα: Διέρρευσε συνομιλία του με μάνατζερ - «Αν η μετάνοια σκότωνε, θα ήμουν νεκρός»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

20:13 - 13.03.2024

Σάλος στη Βραζιλία με Σκάρπα: Διέρρευσε συνομιλία του με μάνατζερ - «Αν η μετάνοια σκότωνε, θα ήμουν νεκρός»

Στο επίκεντρο βρέθηκε ο Γκουστάβο Σκάρπα, με αφορμή συνομιλία του με μάνατζερ η οποία διέρρευσε. Σε αυτή, ο παίκτης εξέφραζε τα παράπονά του για την Ατλέτικο Μινέιρο, τονίζοντας πως άλλα του έταξε και άλλα του πρόσφερε.

Η έκταση είναι 5.600 τετραγωνικά μέτρα και καταλαμβάνει 1.400 μέτρα δόμησης σε δύο ορόφους. Στη δεύτερη υπάρχουν τέσσερις σουίτες.

Δείτε φωτογραφίες από την έπαυλη του Σκάρπα που πωλείται: