Ο Ροντινέι ευχήθηκε στην Κ19 του Ολυμπιακού για τον τελικό με τη Φλαμένγκο

Ροντινέι

i

©intime

Ο Ροντινέι ευχήθηκε στην Κ19 του Ολυμπιακού για τον τελικό με τη Φλαμένγκο

Δημήτρης Χούπης 19:33 - 22.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:33 - 22.08.2024

Ο Ροντινέι ευχήθηκε στην Κ19 του Ολυμπιακού για τον τελικό του Παγκοσμίου Συλλόγων με τη Φλαμένγκο στο Μαρακανά.

Η Κ19 του Ολυμπιακού μετά από την κατάκτηση του Youth League επί της Μίλαν, θέλει να γράψει ιστορία και να κατακτήσει και το Παγκόσμιο Συλλόγων. Στον τελικό οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τη Φλαμένγκο, η οποία κατέκτησε το αντίστοιχο Copa Libertadores, με το παιχνίδι να γίνεται στο Μαρακανά, στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Η αποστολή της ομάδας του Πειραιά βρίσκεται ήδη στη Βραζιλία, εκεί που έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για τον αγώνα. Μάλιστα επισκέφθηκε και το άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή που βρίσκεται στην πόλη, ενώ δεν έχασαν την ευκαιρία να παίξουν και ποδόσφαιρο στην παραλία της Ιπανέμα με ντόπιους.

Ενόψει του αγώνα λοιπόν, ο Ροντινέι ο οποίος έχει παίξει και στη Φλαμένγκο ευχήθηκε και στις δύο ομάδες, λέγοντας ότι τις αγαπάει και τις δύο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

«Γειά σας παιδιά. Είμαι εδώ για να μιλήσω για τον αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φλαμένγκο το Σάββατο για το Intercontinental U20. Η Φλαμένγκο είναι η πρώην ομάδα μου και την αγαπώ πάρα πολύ και τώρα υπερασπίζομαι τα χρώματα του Ολυμπιακού!

Εύχομαι σε αυτόν τον αγώνα να νικήσει ο καλύτερος και τα παιδιά να απολαύσουν το Μαρακανά που είναι ιστορικό στάδιο, στο οποίο έχω αγωνιστεί πολλές φορές. Εύχομαι λοιπόν στα παιδιά να ευχαριστηθούν αυτό το παιχνίδι και να νικήσει ο καλύτερος. Σας χαιρετώ θερμά», ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου.