Η Μποταφόγκο μετά τον Βαγιαννίδη έριξε δίχτυα για τον Ροντινέι – Ο Ολυμπιακός αρνήθηκε να μπει σε διαπραγματεύσεις

Η Μποταφόγκο μετά τον Βαγιαννίδη έριξε δίχτυα για τον Ροντινέι – Ο Ολυμπιακός αρνήθηκε να μπει σε διαπραγματεύσεις

Γιώργος Σακελλαρίου 17:14 - 25.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:16 - 25.08.2024

Η Μποταφόγκο δεν κατάφερε να πάρει τον Βαγιαννίδη και στράφηκε στον Ολυμπιακό για τον Ροντινέι, αλλά οι Πειραιώτες δεν μπήκαν καν στον κόπο να διαπραγματευτούν.

Η Μποταφόγκο αναζητεί δεξί μπακ κι έχει ρίξει τα δίχτυα της στην ελληνική αγορά.

Η πρωτοπόρος του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος έχει στον πάγκο τον Αρτούρ Ζόρζε. Ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός της Μπράγκα, θέλει δεξί μπακ κι αρχικά η ομάδα έκανε κίνηση για την απόκτηση του Γιώργου Βαγιαννίδη, τον οποίο γνώριζε από τις κόντρες της Μπράγκα με το τριφύλλι, τον Αύγουστο του 2023.

Ο παίκτης ήταν θετικός, ωστόσο, ο Παναθηναϊκός δεν δέχθηκε την πρόταση των Βραζιλιάνων. Η Μποταφόγκο συνεχίζει να θέλει, λοιπόν, παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνας και στράφηκε στον Ροντινέι. Ο 32χρονος πρώην παίκτη της Φλαμένγκο, έχει εξαιρετικό όνομα στη χώρα του και η Μποταφόγκο, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο έγκυρος Βραζιλιάνος ρεπόρτερ Βενέ Καζαγκράντε, χτύπησε την πόρτα του Ολυμπιακού για να τον αποκτήσει.

Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο Καζαγκράντε ανέφερε: «Η Μποταφόγκο έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτηση του δεξιού μπακ Ροντινέι, αλλά ο Ολυμπιακός δεν ήθελε καν να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις.

Ο ασπρόμαυρος σύλλογος πραγματοποίησε έρευνα για το κόστος μίας πιθανής μεταγραφής, αλλά η ελληνική ομάδα δεν θέλησε να ξεκινήσει κουβέντες, γιατί καταλαβαίνει ότι ο Βραζιλιάνος είναι σημαντικός παίκτης στη μάχη για τη νέα σεζόν.

Η “Alvinegro” παραμένει στην αγορά αναζητώντας ενίσχυση για τη δεξιά πλευρά».

Ο Ροντινέι έχει συμβόλαιο έναν ακόμα χρόνο με τον Ολυμπιακό και δηλώνει χαρούμενος τόσο για την παρουσία του στον σύλλογο, όπου έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, όσο και για τη ζωή του στην Ελλάδα.

Ο έμπειρος δεξιός μπακ ήρθε στον Ολυμπιακό τον Γενάρη του 2023 και είναι πραγματικά πολύ σημαντικός για τους Πειραιώτες. Σε 1,5 χρόνο έχει πραγματοποιήσει 73 ματς, 4 γκολ και 9 ασίστ και ο Μεντιλίμπαρ τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση.

Δείτε την ανάρτηση του Βραζιλιάνου ρεπόρτερ.