Ολυμπιακός: Ο Έσε έδειξε πάλι ότι θα είναι η σταθερή μονάδα

Ολυμπιακός: Ο Έσε έδειξε πάλι ότι θα είναι η σταθερή μονάδα

Διονύσης Βερβελές 10:24 - 19.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:24 - 19.08.2024

Με το «καλημέρα» και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση της πρεμιέρας κόντρα στον Βόλο, ο Αργεντινός μέσος, Σαντιάγο Έσε, ξεχώρισε στο γήπεδο…

Το προηγούμενο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός προχώρησε στην αγορά του Σαντιάγκο Έσε. Ο Αργεντινός μέσος προερχόταν από μία γεμάτη σεζόν με την προηγούμενή του ομάδα και το ίδιο συνέχισε με τους «ερυθρόλευκους».

Φαίνεται όμως και τώρα θα συμβεί το ίδιο, από τη στιγμή που έκατσε μόλις λίγες ημέρες για διακοπές καλοκαιριού και στη συνέχεια ενσωματώθηκε με την Αργεντινή Κ23 για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Έπαιξε με την Αργεντινή τόσο στα φιλικά όσο και στα επίσημα ματς στη Γαλλία. Με το που επέστρεψε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες αγωνίστηκε αμέσως στο φιλικό ματς με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και τώρα στο πρώτο επίσημο παιχνίδι με το Βόλο για το πρωτάθλημα.

https://www.youtube.com/watch?v=kcoMuCfF-3k

Έπαιξε και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης και πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση. Μαζί με τον Ζέλσον Μαρτίνς ήταν οι καλύτεροι του Ολυμπιακού στη νίκη με 2-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League. Έκανε τα πάντα μέσα στο γήπεδο για τους «ερυθρόλευκους». Έκοβε κάθε αμυντική προσπάθεια του Βόλου, έτρεξε πολλά χιλιόμετρα και ήταν πολλές οι φορές που προώθησε την ομάδα στην επίθεση.

Καλή συνεργασία με Ντόι

Ο Έσε αγωνίστηκε στο χώρο της μεσαίας γραμμής μαζί με τον Ανδρέα Ντόι. Ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ έβαλε και πάλι τον Ντόι ως χαφ, από τη στιγμή που ο Στάμενιτς δεν είναι ακόμη έτοιμος στο 100% για να αγωνιστεί από την αρχή ενός ματς, μετά από τον τραυματισμό που είχε.

Η αλήθεια είναι πως ο Έσε με τον Ντόι παρά το γεγονός ότι δεν έχουν παίξει ξανά μαζί στο κέντρο, τα πήγαν καλά. Είχαν καλή συνεργασία και αυτό φυσικά βοήθησε στο γεγονός πως αμφότεροι ήταν μαζί και την προηγούμενη σεζόν στην ομάδα.

Πάντως, από τα όσα έδειξε κόντρα στο Βόλο ο Έσε φάνηκε πως και τη φετινή σεζόν ο Αργεντινός θα αποτελέσει τη σταθερή αξία του Ολυμπιακού όχι μόνο στο χώρο του κέντρου αλλά γενικότερα στην ομάδα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής βαρόμετρο για τους «ερυθρόλευκους» και είναι αρκετά σημαντικό για τους Πειραιώτες να βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!