Ολυμπιακός: Ο στόχος που έχει πριν την Ολλανδία

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

/©Intime

Ολυμπιακός: Ο στόχος που έχει πριν την Ολλανδία

Διονύσης Βερβελές 14:55 - 30.06.2024 / Ανανεώθηκε: 14:56 - 30.06.2024

Θέλει να κάνει το ξεκαθάρισμα στο ρόστερ του…

Όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και σε αυτό ο Ολυμπιακός έχει να κάνει αρκετή δουλειά όχι μόνο για την ενίσχυση του ρόστερ, αλλά εκκρεμούν ανανεώσεις συμβολαίων όπως επίσης και οι περιπτώσεις των δανεικών ποδοσφαιριστών που πρόκειται να επιστρέψουν.

Έχει αρκετούς παίκτες η ομάδα του Πειραιά που περιμένει τώρα στο Ρέντη, με την έναρξη των προπονήσεων για το καλοκαίρι. Ποδοσφαιριστές όπως είναι οι Φαντιγκά, Αλγκασίμ Μπα, Πέπε, Ραντζέλοβιτς και άλλοι οι οποίοι θα είναι στο Ρέντη στις πρώτες προπονήσεις. Αν θα κάνουν μαζί με την ομάδα ή θα υπάρχει ένα γκρουπ μόνο του δεν έχει ξεκαθαρίσει.

Οι «ερυθρόλευκοι» όμως έχουν έναν στόχο και αυτός έχει να κάνει με το ξεκαθάρισμα που θα γίνει στο ρόστερ. Αυτό που θέλει ο Ολυμπιακός είναι μέχρι να φύγει η αποστολή για την Ολλανδία, να έχει «αδειάσει» το έμψυχο δυναμικό όσο περισσότερο γίνεται.

Ήδη το Σάββατο η ομάδα του Πειραιά έκανε επίσημα γνωστό πως δε θα υπάρχουν στο ρόστερ για τη νέα σεζόν οι Λοβέρα, Βρουσάι, Λάιντνερ και Μπρίνιτς. Οι δύο πρώτοι έφυγαν με μεταγραφή και οι υπόλοιποι ως δανεικοί. Τις επόμενες ημέρες πρόκειται να υπάρχουν παρόμοιες εξελίξεις και με άλλους παίκτες, έτσι ώστε να πετύχει και η διοίκηση το στόχο που έχει θέσει μέχρι την αναχώρηση στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Αυτό που θέλει να πετύχει ο Ολυμπιακός, είναι όταν θα φύγει η ομάδα για την Ολλανδία να υπάρχουν όσο το δυνατόν λιγότερες εκκρεμότητες γίνεται. Να είναι «ανοιχτά» δηλαδή τα θέματα μόνο της περαιτέρω ενίσχυσης και κάποιες ιδιαίτερες περιπτώσεις ανανέωσης συμβολαίων. Βέβαια δεν είναι και εύκολο αυτό που θέλουν να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι», διότι υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές, εκτός των δανεικών που επιστρέφουν, που περιμένουν να μάθουν για το μέλλον τους καθώς μέχρι πρότινος έπαιζαν στη δεύτερη ομάδα η οποία δε θα υπάρχει από τη νέα σεζόν, μετά τον υποβιβασμό της στη Γ' Εθνική.