Ο Κονσεϊσάο επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του Ναβάρο στον Ολυμπιακό

Ο Κονσεϊσάο επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του Ναβάρο στον Ολυμπιακό

Δημήτρης Χούπης 09:56 - 30.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:57 - 14.08.2024

Ο τεχνικός της Πόρτο Σέρτζιο Κονσεϊσάο προανήγγειλε τον δανεισμό του Φραν Ναβάρο στον Ολυμπιακό.

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Φραν Ναβάρο.

Οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει με τον ταλαντούχο επιθετικό για τον δανεισμό του και το γεγονός επιβεβαίωσε ο προπονητής της Πόρτο (ο οποίος έχει αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ) Σέρτζιο Κονσεϊσάο μετά τη νίκη με 1-0 της ομάδας του επί της Τσάβες για το πρωτάθλημα, στο τελευταίο ματς για το 2023.

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα και σε ερώτηση που δέχθηκε για τον Ναβάρο και τον Ολυμπιακό ο Κονσεϊσάο είπε στο Sport TV: «Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον πρόεδρο, αλλά μου φαίνεται ότι είναι σε εξέλιξη», ενώ λίγο αργότερα στην αίθουσα Τύπου, πρόσθεσε:

«Θα είναι μέρος του Ολυμπιακού. Μιλάω μόνο για αυτούς που είναι εδώ». Τι έγινε κι απέτυχε ο Φραν Ναβάρο, ήταν η επόμενη ερώτηση που δέχθηκε ο Κονσεϊσάο κι απάντησε: «Δεν είναι μια συζήτηση που πρέπει να γίνει, έπειτα από ένα παιχνίδι, να γίνει τώρα. Δεν είναι η ώρα».

Ο Ισπανός επιθετικός αναμένεται σήμερα στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι ο δανεισμός του θα στοιχίσει στην ελληνική ομάδα 250.000 ευρώ, ενώ υπάρχει οψιόν αγοράς, που όμως δεν είναι υποχρεωτική, στα 7,5 εκατομμύρια ευρώ.