Ο Τσικίνιο δεν έχει καταφέρει να νικήσει τον Ολιβέιρα...

Ο Τσικίνιο και ο Ολιβέιρα - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Ο Τσικίνιο δεν έχει καταφέρει να νικήσει τον Ολιβέιρα...

Τζιοβάνι Ζάκαρη • 20:39 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:47 - 04.09.2024

Πέντε φορές έχουν τεθεί αντιμέτωποι οι Τσικίνιο - Σέρτζιο Ολιβέιρα και ούτε μία φορά ο πρώτος δεν πανηγύρισε νίκη εναντίον του δεύτερου.

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα, αφού μετά τον ΠΑΟΚ ο ίδιος αναμένεται να γίνει ποδοσφαιριστής και του Ολυμπιακού. Το βράδυ της Τρίτης (3/9), οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν σε συμφωνία με την πλευρά του παίκτη, ο οποίος πρόκειται να υπογράψει και να ενσωματωθεί στο ρόστερ του Μεντιλίμπαρ.

Εκεί θα συναντήσει έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει αρκετά καλά, αφού πίσω στην πατρίδα του, Πορτογαλία, είχε αγωνιστεί εναντίον του Τσικίνιο. Μάλιστα, τέσσερεις από τις πέντε αναμετρήσεις με τον οσονούπω συμπαίκτη του είχαν ευτυχή κατάληξη για τον ίδιο.

Ο Ολυμπιακός έκλεισε τις μεταγραφές με Ολιβέιρα και ο Μεντιλίμπαρ είναι ευχαριστημένος
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:56 - 04.09.2024

Ο Ολυμπιακός έκλεισε τις μεταγραφές με Ολιβέιρα και ο Μεντιλίμπαρ είναι ευχαριστημένος

Η μεταγραφή του Σέρτζιο Ολιβέιρα θα είναι η τελευταία που κάνει ο Ολυμπιακός, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να είναι ικανοποιημένος τόσο από την ποσότητα όσο και από την ποιότητα του ρόστερ.

Ειδικότερα, ο Ολιβέιρα, φορώντας τη φανέλα της Πόρτο, αντιμετώπισε τον Τσικίνιο των τριών διαφορετικών ομάδων. Ο δεύτερος έπαιξε κόντρα στην Πόρτο και τον 32χρονο με τις φανέλες τον Μορεϊρένσε, Μπενφίκα και Μπράγκα και δεν κατάφερε να πανηγυρίσει ούτε μία φορά. Το μοναδικό αποτέλεσμα που δεν ήταν ήττα ήρθε στο παιχνίδι Πόρτο - Μπενφίκα, εκεί όπου οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ανακοίνωσε τη συμφωνία Ολυμπιακού - Σέρτζιο Ολιβέιρα, με σήμα της δεκαετίας του '80!

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Σέρτζιο Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος μέσος βρίσκεται ήδη στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες.

Μερικά λεπτά πριν την άφιξη του 32χρονου χαφ στην Ελλάδα για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων», ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του στους κατόχους του Conference League και παράλληλα αποκάλυψε τις λεπτομέρειες γύρω από την υπόθεση.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος στην ανάρτηση που έκανε χρησιμοποίησε ένα... αρχαίο σήμα του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα μια... παραλλαγή από αυτό που είχαν οι Πειραιώτες τη δεκαετία του '80!

Η ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο: