Ολυμπιακός: Ο Βέλντε αποτελεί διακαή πόθο

Ολυμπιακός: Ο Βέλντε αποτελεί διακαή πόθο

Διονύσης Βερβελές 10:18 - 16.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:18 - 16.07.2024

Οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν τη «μάχη» τους για τον Νορβηγό εξτρέμ…

Την περίπτωση του Ντανιέλ Ποντένσε προσπαθεί να τελειώσει ο Ολυμπιακός με θετική εξέλιξη, ωστόσο κοιτάει και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στα πλάγια της επίθεσης. Όπως φαίνεται ανεξάρτητα με το τι θα συμβεί με τον Ποντένσε, οι «ερυθρόλευκοι» πρόκειται να κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμη εξτρέμ.

Εκεί που έχουν «κλειδώσει» αυτήν τη στιγμή οι Πειραιώτες για τα εξτρέμ, είναι στην περίπτωση του Κρίστοφερ Βέλντε. Είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει εντοπίσει ο Ολυμπιακός και έχει κάνει αυτό το «κλικ».

Πρόκειται για τον MVP του πολωνικού πρωταθλήματος της σεζόν που πέρασε με τη φανέλα της Λεχ Πόζναν, αφού κατάφερε σε 39 ματς που αγωνίστηκε να σημειώσει 13 γκολ και να έχει παράλληλα πέντε ασίστ. Επίσης είναι ένας ποδοσφαιριστής με συνεχόμενες καλές σεζόν, καθώς πέρα από την περσινή αγωνιστική περίοδο και τη χρονιά 2022-23 σε 48 ματς σημείωσε 16 γκολ και είχε επτά ασίστ.

Δεν παίζει μόνος του

Φυσικά από τη στιγμή που αναφερόμαστε στον πολυτιμότερο παίκτη μίας διοργάνωσης, ακόμη και ενός πρωταθλήματος όχι αρκετά διαδεδομένο, είναι ένας παίκτης ο οποίος έχει ακουστεί με τα όσα έκανε με τη Λεχ Πόζναν. Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 και από τη στιγμή που δεν έχει δείξει ενδιαφέρον μόνο ο Ολυμπιακός, είναι μία περίπτωση δύσκολη. Οι «ερυθρόλευκοι» τον έχουν ξεχωρίσει από το σκάουτινγκ που έχουν κάνει και θέλουν να τον κάνουν δικό τους.

Το έχει αναλάβει ο Κοβάσεβιτς

Την υπόθεση έχει αναλάβει προσωπικά ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Είναι αυτός ο οποίος βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με την πλευρά του παίκτη, αλλά και την ομάδα στην οποία ανήκει. ‘Οπως άλλωστε μέχρι τώρα ο Κοβάσεβιτς έχει αναλάβει και τις περισσότερες υποθέσεις των μεταγραφών, όπως αυτές των Ντάνι Γκαρθία και Στάμενιτς, ενώ ο Κοστίνια ήταν μία περίπτωση από την προηγούμενη σεζόν και ο Αναγνωστόπουλος γνωστός από το ελληνικό πρωτάθλημα.