Ολυμπιακός: Ο  Βέλντε είναι… χρόνια στην ομάδα!

Κρίστοφερ Βέλντε

i

©Intime

Ολυμπιακός: Ο Βέλντε είναι… χρόνια στην ομάδα!

Διονύσης Βερβελές 16:42 - 06.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:53 - 06.08.2024

Ο Νορβηγός εξτρέμ Κρίστοφερ Βέλντε έδειξε άκρως ενθαρρυντικά στοιχεία σε αυτές τις πρώτες του μέρες στον Ολυμπιακό.

Μόλις τρεις προπονήσεις έκανε ο Κρίστοφερ Βέλντε από την ημέρα που τον ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός μέχρι την αναχώρησή του με την υπόλοιπη αποστολή για την Ιταλία. Εκεί όπου οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν σε φιλικούς αγώνες την Τερνάνα και τη Ρόμα.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποφάσισε να συμπεριλάβει στα πλάνα του τον Νορβηγό εξτρέμ, όπως και τον Ρόμαν Γιάρεμτσουκ ο οποίος ξεκίνησε προπονήσεις μαζί με τον Βέλντε. Ο 24χρονος εξτρέμ όμως έλαβε μέρος και στα δύο φιλικά, μπήκε ως αλλαγή για 20 λεπτά με την Τερνάνα, ενώ αγωνίστηκε σε όλο το ματς κόντρα στη Ρόμα.

Στον πρώτο αγώνα κατάφερε να σημειώσει γκολ, ενώ απέναντι στη Ρόμα είχε ένα δοκάρι και αρκετές χαμένες ευκαιρίες και γενικότερα ήταν αρκετά θετικός με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε.

Αυτό όμως που χαροποίησε ιδιαίτερα τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ήταν πως η γενικότερη συμπεριφορά του Βέλντε ήταν σα να βρίσκεται για… χρόνια στην ομάδα του Πειραιά. Αμέσως κατάλαβε τα «θέλω» του Βάσκου, τόσο όταν η ομάδα ήταν σε άμυνα, όσο όμως και όταν είχε την μπάλα στα πόδια της. Ανταποκρίθηκε πλήρως στις οδηγίες που του δόθηκαν και παράλληλα είναι ποδοσφαιριστής που θα ψάξει το κάτι παραπάνω στον αγωνιστικό χώρο, κάτι το οποίο ζητά συνεχώς ο Μεντιλίμπαρ από τους παίκτες του.

Με το «καλημέρα», λοιπόν, ο Βέλντε έδειξε πράγματα και φάνηκε σα να βρίσκεται εδώ και χρόνια στον Ολυμπιακό γνωρίζοντας τη γενικότερη λειτουργία της ομάδας μέσα στο γήπεδο.

Να σημειωθεί πως στη φάση που κέρδισε το πέναλτι ο Βέλντε στον αγώνα με τη Ρόμα, φάνηκε να έχει χτυπήσει. Συνέχισε, όμως, κανονικά στο ματς και έμεινε μέσα στο γήπεδο μέχρι το τέλος. Θα φανεί με την επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις κατά πόσο θα τον κρατήσει εκτός προπονήσεων για κάποιες ημέρες ή δεν είναι τίποτα το χτύπημα αυτό και θα δώσει κανονικά το «παρών» στο φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ την προσεχή Πέμπτη. Κάτι που φαίνεται το πιθανότερο στην παρούσα φάση…

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!