Ο Χάμες Ροντρίγκες των play offs και τα μεταγραφικά σενάρια

Χάμες Ροντρίγκες

i

Χάμες Ροντρίγκες/ ©Intime

Ο Χάμες Ροντρίγκες των play offs και τα μεταγραφικά σενάρια

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:21 - 11.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:12 - 14.08.2024

Οι επιδόσεις του Χάμες Ροντρίγκες στα play offs, ο τραυματισμός του σε μία προπόνηση της Εθνικής Κολομβίας και τα μεταγραφικά σενάρια που δεν σταματούν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Τα σενάρια για τον Χάμες Ροντρίγκες και το μέλλον του στον Ολυμπιακό πάνε κι έρχονται, με τον Κολομβιανό σταρ να μην έχει ανανεώσει μέχρι στιγμής το συμβόλαιό του. Ο άσος των Πειραιωτών αποτελεί μία από τις σταθερές της ομάδας τη φετινή σεζόν, καθώς με την ποιότητά του έχει βοηθήσει τον σύλλογο να... ανατρέψει την κατάσταση και να μπει στην τροχιά του τίτλου, από την τρίτη θέση.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, τα ΜΜΕ της Τουρκίας ασχολούνται συνεχώς με την περίπτωση του Χάμες, ενώ ένα σημερινό δημοσίευμα της «Fanatik», αναφέρει πως ο 31χρονος μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα στου στην Μπεσίκτας, καθώς υπάρχουν «σύννεφα» στη σχέση του με τον Ολυμπιακό.

Μπορεί το συμβόλαιο του Κολομβιανού σταρ να ολοκληρώνεται με τους «ερυθρόλευκους» το ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο υπάρχει μία οψιόν για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών για έναν ακόμη χρόνο. 

Ο Χάμες των play offs και ο τραυματισμός με την Εθνική Κολομβίας

Ο Χάμες Ροντρίγκες μαζί με τους Εμβιλά και Χουάνγκ αποτέλεσαν την τριάδα του Ολυμπιακού στο μεγαλύτερο μέρος της φετινής σεζόν, με τον πρώην άσο της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπάγερν να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Στα τέλη του περασμένου μήνα, ο 31χρονος χαφ είχε αποχωρήσει κουτσαίνοντας από την προπόνηση της Εθνικής Κολομβίας, ενώ στο επόμενο φιλικό της ομάδας έμεινε εκτός αποστολής.

Σε αυτές τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές των play offs, ο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού μετράει τρεις συμμετοχές με απολογισμό μία ασίστ. Συγκεκριμένα, στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος και στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με το Βόλο στο «Πανθεσσαλικό» (0-3), ο Χάμες πήρε φανέλα βασικού, μοίρασε μία ασίστ στο γκολ του Μπακαμπού και αντικαταστάθηκε στο 65ο λεπτό, με τη θέση του να παίρνει ο Μασούρας.

Στη συνέχεια ακολούθησε η διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων και ο τραυματισμός του 31χρονου άσου. Με την επιστροφή στην δράση για τη Super League, ο Χάμες έμεινε εκτός αποστολής στο ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη (2-2), καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του.

Στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής και στο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (3-1), ο Χάμες πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο στο 60ο λεπτό κι αγωνίστηκε για ένα μισάωρο.

Στον τελευταίο αγώνα της ομάδας του Ζοσέ Ανιγκό και στο ντέρμπι «αιωνίων» στη Λεωφόρο (2-0), ο Κολομβιανός πήρε φανέλα βασικού μετά από σχεδόν ένα μήνα, όμως αντικαταστάθηκε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Μπιέλ να περνάει στη θέση του.

Τη φετινή σεζόν, ο 31χρονος μεσοεπιθετικός έχει πραγματοποιήσει 23 εμφανίσεις με την «ερυθρόλευκη» φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό πέντε γκολ κι έξι ασίστ.