Ο χαρούμενος Ολιβέιρα και η δική του πίστη

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα στον Ολυμπιακό

i

© Olympiacos

Ο χαρούμενος Ολιβέιρα και η δική του πίστη

Ο Πορτογάλος δηλώνει παντού την ικανοποίησή του για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Τον Σέρτζιο Ολιβέιρα ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός ως τελευταία του μεταγραφή για αυτό το καλοκαίρι. Τουλάχιστον έτσι επισήμαναν οι «ερυθρόλευκοι», πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι η τελευταία μεταγραφική κίνηση. Τυπικά βέβαια, ανοιχτό παράθυρο για μία ακόμη κίνηση υπάρχει, αλλά χωρίς δικαίωμα συμμετοχής σε ευρωπαϊκούς αγώνες.

Όσον αφορά στον Σέρτζιο Ολιβέιρα, είναι μία κίνηση που προσθέτει ποσότητα αλλά και ποιότητα που χρειαζόταν η ομάδα του Πειραιά στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος ναι μεν από τα τέλη Φεβρουαρίου και μετά δεν έπαιξε αρκετά στη Γαλατάσαραϊ, ωστόσο πριν απ' αυτό το διάστημα ήταν εκ των βασικών στελεχών των Τούρκων.

Ολιβέιρα: «Ήρθα στον Ολυμπιακό για να κερδίσω, ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο και να νοιώσω την ατμόσφαιρα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:06 - 05.09.2024

Ολιβέιρα: «Ήρθα στον Ολυμπιακό για να κερδίσω, ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο και να νοιώσω την ατμόσφαιρα

Ο Ολιβέιρα στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού σχολίασε μεταξύ άλλων ότι ήρθε στην ομάδα για να κερδίζει, ενώ παράλληλα έδειξε ανυπόμονος για να βρεθεί στο γήπεδο για πρώτη φορά.

Όπως και να έχει ο Ολυμπιακός τον ήθελε και τον έφερε. Και ο παίκτης από την πλευρά του συνεχώς εκφράζει την ικανοποίησή του για την επιστροφή του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στους «ερυθρόλευκους». Μιλώντας με τους δικούς του ανθρώπους, αλλά και φίλους του από την Πορτογαλία, δηλώνει τη χαρά του για την εξέλιξη αυτήν στην καριέρα του.

Το ίδιο είδαν και όσοι μίλησαν μαζί του στο Ρέντη, στην πρώτη προπόνηση που πραγματοποίησε την Πέμπτη. Μιλώντας με τους ανθρώπους της ομάδας ο Πορτογάλος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το προπονητικό κέντρο που αντίκρισε και φάνηκε ιδιαίτερα ορεξάτος και ανυπόμονος για να δουλέψει όπως πρέπει και να είναι όσο πιο σύντομα γίνεται έτοιμος. Θέλει να μπει και να παίξει με την ομάδα και πιστεύει πως θα δώσει πράγματα στους «ερυθρόλευκους» μέσα στο γήπεδο, για να δικαιώσει και όσους τον εμπιστεύτηκαν για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Πάντως, όπως αναφέραμε ξανά, η φυσική κατάσταση του Ολιβέιρα είναι σε καλά επίπεδα, διότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που έκανε κανονικά προετοιμασία το καλοκαίρι με τη Γαλατάσαραϊ. Δε δούλεψε το καλοκαίρι με ατομικές προπονήσεις και είναι πολύ πιθανό να τον δούμε σύντομα να αγωνίζεται σε επίσημο ματς.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!