Ολυμπιακός: Οι απουσίες από το φιλικό στο Ρέντη

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

©Intime

Ολυμπιακός: Οι απουσίες από το φιλικό στο Ρέντη

Διονύσης Βερβελές 10:47 - 10.10.2024 / Ανανεώθηκε: 10:47 - 10.10.2024

Οι παίκτες που δε θα έχει στη διάθεσή του ο Μεντιλίμπαρ…

Έχει αρκετές απουσίες ο Ολυμπιακός αυτές τις ημέρες από το Ρέντη. Δεν είναι λίγοι οι παίκτες που λείπουν με τις Εθνικές τους ομάδες. Συνολικά 14 ποδοσφαιριστές δε βρίσκονται στις προπονήσεις που πραγματοποιούνται τις ημέρες αυτές στο Ρέντη, καθώς έχουν ενσωματωθεί στις Εθνικές ομάδες των χωρών τους.

Επιπλέον όμως υπάρχουν και άλλα θέματα και συγκεκριμένα αυτά των τραυματισμών. Ο τεχνικός της ομάδας, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, στο σημερινό φιλικό ματς με τον Ατρόμητο στο Ρέντη, δεν υπολογίζει κάποιος παίκτες οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και δεν είναι στη διάθεσή του.

Ο λόγος για τους Τσικίνιο, Μαρτίνς και όπως όλα δείχνουν δε θα παίξει ούτε ο Γουίλιαν. Όλες αυτές τις ημέρες οι τρεις ποδοσφαιριστές ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, έτσι ώστε να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή τους και να γυρίσουν στη δράση με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού.

Ο Γουίλιαν αισθανόταν καλύτερα, αλλά και πάλι δεν έχει μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, αλλά θα αποφασίσει σήμερα ο Μεντιλίμπαρ εάν θα τον έχει στη διάθεσή του για το φιλικό με τον Ατρόμητο ή θα ακολουθήσει ο Βραζιλιάνος και πάλι ατομικό πρόγραμμα. Το πιθανότερο βέβαια είναι να μην παίξει, έτσι ώστε να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή του. Θυμίζουμε ο Γουίλιαν είχε χτυπήσει με τον Ατρόμητο σε κλωτσιά που δέχτηκε και έπαιξε λίγες ημέρες μετά με την Μπράγκα ως αλλαγή. Ωστόσο, συνέχισε να πονάει στο πόδι που δέχτηκε το χτύπημα και έτσι είχε μείνει εκτός αποστολής από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Από εκεί και πέρα, ο Μαρτίνς ναι μεν έπαιξε κόντρα στον Παναθηναϊκό αλλά αισθάνεται μία ενόχληση και αυτός, οπότε ακολουθεί επίσης ατομικό πρόγραμμα. Δε δείχνει να αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, αλλά αυτήν τη στιγμή δεν είναι σε θέση να μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Από την άλλη ο Τσικίνιο είναι τραυματίας από το παιχνίδι με την Μπράγκα και μετά. Δείχνει να πηγαίνει καλύτερα η κατάστασή του, αλλά για την ώρα μένει επίσης εκτός προγράμματος της υπόλοιπης ομάδας.