Αυτές είναι οι φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός, τι απάντησε ο διαιτητής στους ανθρώπους των Πειραιωτών;

Oι διαμαρτυρίες Μεντιλίμπαρ στον Λούκα Παϊρέτο μετά το Άρης - Ολυμπιακός

i

© Intime

Αυτές είναι οι φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός, τι απάντησε ο διαιτητής στους ανθρώπους των Πειραιωτών;

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:57 - 21.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:34 - 22.09.2024

Παράπονα από τον Λούκα Παϊρέτο είχε ο Ολυμπιακός, ο οποίος στάθηκε στο πως προέκυψε το 2-0 του Άρη. Μάλιστα, ο διαιτητής συνομίλησε με τους ανθρώπους των «ερυθρόλευκων», απαντώντας στις διαμαρτυρίες τους.

Ο Ολυμπιακός έμεινε δίχως τρίποντο για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, αφού μετά το 0-0 εναντίον του Παναιτωλικού ήρθε η ήττα με 2-1 από τον Άρη. Ένα παιχνίδι το οποίο ολοκληρώθηκε με έντονα παράπονα από πλευράς «ερυθρόλευκων» για το γκολ του Μορόν στο 41ο λεπτό και το πως προέκυψε αυτό.

Μετά το τέλος του αγώνα, μάλιστα, ο Κώστας Καραπαπάς μαζί με έναν εκπρόσωπο του Άρη, συνομίλησαν με τον Λούκα Παϊρέτο και και ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού εξέφρασε την αντίθεσή του με τις αποφάσεις του ρέφερι. Ο δεύτερος, μάλιστα, του απάντησε πως πιθανότατα έκανε λάθος στο φάουλ που χρέωσε εναντίον του Ντόη, από το οποίο και ξεκίνησε το 2-0. Ο Ιταλός τόνισε πως το χέρι του αμυντικού δεν ήταν παρατεταμένο, επομένως η αφορμή για να σφυρίξει την παράβαση φαίνεται να είναι εσφαλμένη.

Επίσης η πλευρά του Ολυμπιακού έχει έντονα παράπονα και για την περίπτωση του οφσάιντ, θεωρώντας πως ο Μορόν δεν βρισκόταν σε κανονική θέση. Σύμφωνα με τους «ερυθρόλευκους», ο VAR Ζαμπαλάς φαίνεται να τοποθέτησε τις τρισδιάστατες γραμμές, όταν η μπάλα δεν ήταν στο σωστό σημείο.

Το πόδι του παίκτη του Άρη που κάνει την σέντρα, είναι σε κάθετη θέση, ενώ θα έπρεπε το πόδι του να είναι σε γωνία. Δηλαδή την στιγμή που σουτάρει να είναι τεντωμένο μπροστά, γιατί τότε η μπάλα ουσιαστικά φεύγει από το πόδι του. Με ένα κλικ πιο μετά ο Λορέν Μορόν είναι σε αντικανονική θέση οφσάιντ και το γκολ θα έπρεπε να ακυρωθεί.

Ακόμα, οι διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού έχουν να κάνουν και με τις καθυστερήσεις στο ματς.

Όπως αναφέρεται από μεριάς Πειραιωτών, ο Παϊρέτο έπρεπε να κρατήσει 5-6 λεπτά και κράτησε μόνο τέσσερα στο πρώτο μέρος, ενώ τα παράπονα είχαν να κάνουν και για τον έξτρα χρόνο στο δεύτερο μέρος. Μάλιστα, αυτό φάνηκε να δείχνει και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον Ιταλό μετά το φινάλε του αγώνα, όταν και πήγε να διαμαρτυρηθεί.