Τα επταήμερα... φωτιά του Ολυμπιακού σε Stoiximan Super League και Europa League: Οι «διαβολοβδομάδες» των Πειραιωτών

Oι παίκτες του Μεντιλίμπαρ στο Λαμία - Ολυμπιακός

i

© Intime

Τα επταήμερα... φωτιά του Ολυμπιακού σε Stoiximan Super League και Europa League: Οι «διαβολοβδομάδες» των Πειραιωτών

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:45 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:53 - 31.08.2024

Αρκετά μικρά... βουνά θα έχει να ανέβει ο Ολυμπιακός μέχρι το τέλος του Γενάρη, αφού το πρόγραμμά του περιλαμβάνει αρκετές «διαβολοβδομάδες» σε Stoiximan Super League και Europa League.

To μεσημέρι της Παρασκευής (30/8) ο Ολυμπιακός έμαθε τους αντιπάλους του στη League Phase του UEFA Europa League, μετά την κλήρωση της UEFA στη Νιόν. Αυτοί θα είναι οι Ρέιντζερς, Πόρτο, Μπράγκα, Λυών, Καραμπάγκ, Μάλμε, Τβέντε και Στεάουα Βουκουρεστίου.

Μία μέρα αργότερα, η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία γνωστοποίησε το πρόγραμμα των αγώνων, μέσα από το οποίο αποκαλύφθηκαν και οι «διαβολοβδομάδες» των ελληνικών ομάδων. Όπως και ο ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, έτσι και ο Ολυμπιακός θα βρει μπροστά του επταήμερα που θα χρειαστεί να κάνει διαχείριση του ρόστερ του, εν όψει δύσκολων αναμετρήσεων μέσα σε λίγα 24ωρα.

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:34 - 29.08.2024

Σούπερ Λιγκ 2024-25 με σούπερ αποδόσεις για τα φαβορί του τίτλου!

Εν Ελλάδι υπάρχουν πέντε, λεγόμενες μεγάλες, ομάδες (μαζί με τον Αρη) αλλά τέσσερις διεκδικούν ετησίως τον τίτλο, ως είδαμε και πέρυσι, σε μια σεζόν… θρίλερ που ανέδειξε πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ.

Η αρχή γίνεται στις 22 Σεπτεμβρίου, όταν και οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να προσπεράσουν το εμπόδιο του Άρη στο «Κλ. Βικελίδης». Το αμέσως επόμενο ματς είναι στις 26 του ίδιου μήνα, όπου και ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στη Γαλλία για να αντιμετωπίσει τη Λυών. Η επόμενη «διαβολοβδομάδα» έρχεται στο διάστημα 3-6 Οκτωβρίου, εκεί όπου η ομάδα του Μεντιλίμπαρ θα αντιμετωπίσει μέσα σε τέσσερις μέρες την Μπράγκα και τον Παναθηναϊκό.

Τρεις εβδομάδες αργότερα έρχεται το επόμενο επταήμερο... φωτιά, με τους Πειραιώτες να παίζουν με Μάλμε και Αστέρα Τρίπολης AKTOR εκτός, στις 24 και 27 Οκτωβρίου αντίστοιχα. Στη συνέχεια έπεται ένα κενό ηρεμίας για τον Ολυμπιακό, με την επόμενη δύσκολη αποστολή του να έρχεται το τετραήμερο 7-10 Νοεμβρίου. Τότε, αφενός υποδέχεται τη Ρέιντζερς στο «Γ. Καραϊσκάκης» και αμέσως μετά παίζει με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Η τελευταία «διαβολοβδομάδα» του 2024 έρχεται την περίοδο 24-28 Νοεμβρίου, παίζοντας με ΑΕΚ εντός και Στεάουα Βουκουρεστίου εκτός. Η επόμενη είναι και η τελευταία συνολικά του αλλά και η πιο δύσκολη απ' όλες. Στις 23 Ιανουαρίου παίζει με την Πόρτο εκτός, στις 26 Ιανουαρίου αγωνίζεται με τον Παναθηναϊκός εντός και στις 30 Ιανουαρίου υποδέχεται την Καραμπάγκ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Αναλυτικά οι «διαβολοβδομάδες» που βρίσκει μπροστά του ο Ολυμπιακός:

22 Σεπτεμβρίου- Άρης (εκτός)
26 Σεπτεμβρίου - Λυών (εκτός)

3 Οκτωβρίου - Μπράγκα (εντός)
6 Οκτωβρίου - Παναθηναϊκός (εκτός)

24 Οκτωβρίου - Μάλμε (εκτός)
27 Οκτωβρίου - Αστέρας (εκτός)

7 Νοεμβρίου - Ρέιντζερς (εντός)
10 Νοεμβρίου - ΠΑΟΚ (εκτός)

24 Νοεμβρίου - ΑΕΚ (εντός)
28 Νοεμβρίου - Στεάουα Βουκουρεστίου (εκτός)

12 Δεκεμβρίου - Τβέντε (εντός)

23 Ιανουαρίου - Πόρτο (εκτός)
26 Ιανουαρίου - Παναθηναϊκός (εντός)
30 Ιανουαρίου - Καραμπάγκ (εντός)